Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mennyi lenne nekem az ideális...

Mennyi lenne nekem az ideális súly?

Figyelt kérdés

168 cm magas vagyok és 48 kg.

Én ezt keveslem de az a baj hogy mindig ilyen vékony voltam. Ez nálunk genetika ( apu és az ő rokonai)

Hogyan tudnék hízni?

Mennyit kellene szerintetek felszednem?

Köszi

Fruzsi

2009. nov. 23. 19:50
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Kedves Fruzsi ! Igen szerintem is kevés , de én is pont ennyi voltam ilyen magassággal 20 éves koromig , aztán jó konyhára kerültem :)( napi 5 étkezés , egy intézetben dolgoztam gyerekekkel )így lettem 52 kiló , aztán várandós lettem... most 3 gyerekem van a legkisebb 3 éves és 52 kiló vagyok 168 centi , ja igen és 32 éves . Hányan küzdenek túlsúllyal , nekem ilyen gondom sose volt , örülj neki neked se lesz !
2009. nov. 23. 20:11
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
hát egy 10kg-ot magadra szedhetnél, de minimum 5-6kgot.
2009. nov. 23. 20:25
 3/8 anonim válasza:
100%
Hát egy tíz kiló biztos rád férne,szívesen adnék neked ennyit lenne miből:D én pont az ellenkező tipus vagyok még a levegőtől is hízok:(ez genetika.sakk-matt nincs mit tenni
2009. nov. 23. 20:36
 4/8 anonim válasza:

Ha genetikailag "gebe" vagy, akkor nehezen fogsz hízni. Nálam ugyanez a helyzet (amúgy férfi vagyok), szintén apai ágon mindenki vékony testalkatú. Ja és annyit tudok enni, hogy sokan a látványától rosszul lesznek és mégsem tudok normál esetben hízni.

Nálam egy dolog vált be: aktív sport. Igaz hogy izomban szedem fel a kilókat de hízok. :-)

2010. márc. 8. 19:45
 5/8 anonim válasza:

Hót elűveszel egy két kilos kenyírkít, oszt megkened jaú vastagan szalonka zsírval, osztan rávágsz egy kilo hagymát ( tudod ezvel elrijasztod a betörűket, nem bírják a szagát), meg jó sok párádícsom, osztam egy hónapig azt eszed aranyoskám, vagy bauxid levest, de az nem túlshágosan kalórija dús...

Babi néni 78/L

2010. máj. 27. 10:53
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem semmiképp se fordulj a gyorskajákhoz. Egyél több tejterméket (túrót, sajtot, tejfölt, tejet), mehet a karaj is, a marha, csirke, próbáld meg, a "jó" zsírokat edd! Ezek a növényi olajok. Egyél naponta 5-6x normális táplálékot :) Egyébként mennyi idős vagy?
2010. máj. 27. 18:35
 7/8 anonim ***** válasza:
Én se vagyok egy nagydarab XD (184cm 63kg) de igyekszem izmosodni :DD
2010. máj. 27. 18:35
 8/8 A kérdező kommentje:
21 éves vagyok de mindig nagyon gebe voltam. jólenne egy kis + kiló
2010. máj. 28. 09:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!