Mennyi test súly az ideális egy 160 cm-es lánynak?
Figyelt kérdés
elöször is hellosztok!másodszor köszönöm az esetleges válaszokat.2010. aug. 10. 21:48
2/5 anonim válasza:
Bocsesz, de az előző link nemjó. Nekem a 164 cm-hez 61 kilót adott ki. Jól néznék ki 60 kilósan...
Szerintem 45-50 kiló körül lehet az ideális súlyod, mindenesetre 60nál tuti kevesebb. De az a lényeg hogy jól érezd magad a bőrödben, nem az, hogy mi az átlag :)
16/L
3/5 anonim válasza:
A link jó, egészséges testhez,szervezethez van tervezve,nem anorexiás divatpcsákhoz.Szépen nézne ki egy 160 centis lány 45 kilóval.
45 kiló egy 11 éves gyermek súlya.
4/5 A kérdező kommentje:
értem köszönöm a válaszokat
2010. aug. 10. 22:13
5/5 A kérdező kommentje:
elsö köszi a linket :D be írtam és kiadta hogy 160 cm es lánynak 57 kg a ideális :D
2010. aug. 10. 22:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!