Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miért nem tudom meghánytatni...

Állatimádó kérdése:

Miért nem tudom meghánytatni magam?

Figyelt kérdés

Helo.

Néhány... hete.hánytatom magam.

most nem kérek a "jajj ez hülyeség" meg "mekkora idióta vagy" megjegyzések egyikéből sem...

De most valamiért nem tudom kihányni az ételt... kérlek segítsen valaki, hogy mit tegyek vagy mi lehet a baj....

Könyörgöm....

2013. dec. 6. 19:49
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Képzeld el, hogy rájöttem magamtól is, hogy beteg vagyok..

menjek orvoshoz?? miért?? hogy elmondja, hogy ez egy lelki problémától eredő betegség és, hogy belehalhatok és ez veszélyes és káros az egész szervezetemre és teletömjön antidepresszánsokkal meg hasonlóakkal???

hmm.. érdekes.. de kösz kihagyom..

2013. dec. 6. 22:41
 12/22 anonim válasza:
Végülis jobb a saját hányásodba meghalni.annyi erőd nem lesz hogy hányni kimenj.talán még a fejedet sem lesz eröd félredönteni és szószerint negfulladsz benne.vagy fel sem kelsz már mert még annyi erőd sem lesz.tényleg igazad van.jobb így.meg a szüleidnek is.
2013. dec. 6. 23:10
 13/22 A kérdező kommentje:
Eltaláltad. c:
2013. dec. 6. 23:19
 14/22 anonim ***** válasza:

Az emberek az őskori törzsi ösztöneik miatt hajlamosak kirekeszteni maguk közül a betegeket, különösen olyan betegség esetén, amit nem értenek, azért, hogy ne terjedjen tovább a csoportban. Ezt láthatod a hozzászólóknál.

De azzal te is tisztában vagy, hogy nem normális amit csinálsz, és tenned kell valamit a túlzott evés és hányáskényszered ellen.

2013. dec. 7. 06:00
 15/22 Szintiszoli123 ***** válasza:

#10, #12!

Azzal semmit sem használsz, ha ilyeneket irogatsz. Fogadd el, hogy attól, hogy te még nem tapasztaltad és/vagy nem érted, ez egy létező betegség és nem szórakozásból csinálája, aki hánytatja magát.

Ráadásul írta, hogy tudja, hogy beteg.

Kérdező!

Sajnos ez ilyen. Ha dokihoz mész, annak legalább 2-3 hónap, mire annyira meg tud ismerni, hogy összeálljon benne a kép és esetleg rájöjjön, mi a kiút. Bár szerintem Te is tudod, mi a probléma, csak nem tudod a megoldást.

Igazából senki nem tudja. Csak Te tudod belülről átformálni saját magad!

Bizosan próbáltál már kapcsolatba lépni gyógyult bulémiásokkal. Ha még nem, itt az idő. Kérdezd, hogy ők hogyan gyógyultak meg.

Hányás: Most mit mondjak. Mélyebbre dugd az újjad. Ha zöldséget, meg húst "zabálasz", azzal nem tudod kilégíteni a kényszert. Azt utána nem kell kihánynod, mert attól nem fogsz hízni.

2013. dec. 7. 09:03
 16/22 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a választ és a megértést!
2013. dec. 7. 12:47
 17/22 Szintiszoli123 ***** válasza:

Kihagytam egy kérdőjelet:

Ha zöldséget meg húst zabálasz, azzal nem tudod kielégíteni a kényszert? Azt utána nem kell kihánynod, mert nem fogsz tőle híni.

2013. dec. 7. 18:03
 18/22 anonim válasza:

#10-es vagyok.

Nem biztos h nem tapasztaltam...csak én nem jöttem gyk-ra nyavajogni h nem tudok hányni.kinyitottam a számat szülőknek h baj van, meg észre is vették h valami nincs rendben.hiába külön éltek már.

Csak az baj h a tinik körében divat lett a bulémia...inkább jönnek ide nyavajogni hogy mit csináljanak.lehet szólni szülőknek, barátnőnek, iskola doktornak....és még sorolhatnám.és elkell fogadni a segìtséget.ennyi....

2013. dec. 7. 21:47
 19/22 anonim válasza:
8, 10, 12 is én voltam :-)
2013. dec. 7. 21:49
 20/22 Szintiszoli123 ***** válasza:

Szia!

Igaz, hogy a tinik hisztiznek, de attól még tartom, hogy a bulémia egy betegség, csak éppen a tinik körében "dívik". Ezért gondolom, hogy nem leba**ni kell őket, mint ahogy ő is kérte, hanem megpróbálni segíteni.

Sajnos tapasztalataim szerint a szülők ebben nem nagyon tudnak segíteni, mert sokszor meg sem értik, mi a gond. Igazad van, hogy hasznosabb valakihez segítségért fordulni, mint a GYIK-re írni, de sok ex miás is olvasgat itt, szerintem ők tudnak legjobban hozzászólni.

A hasznos válasz rátádból kitaláltam, hogy 10-12-14 is te voltál :)

2013. dec. 9. 08:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!