Miert nem tudom magam meghanytatni vendegsegben, miert csak otthon megy?
Figyelt kérdés
igen, bulimias vagyok. otthon ha eszem siman visszajon minden, de vendegsegben vagy ha mashol vagyok egyszeruen nem megy. ennek mi az oka?2013. máj. 27. 21:36
2/6 anonim válasza:
nem tudom, de remélem, sokat jársz vendégségbe..
3/6 anonim válasza:
én meg egyszer tudok és van amikor sehogy sem. volt amikor kétségbeesésemkor az osztályfőnökömnél hánytam, szóval helyileg nálam nincs akadály.
4/6 anonim válasza:
Öööö - nem a legjobb ötlet a hányás, tönkreteszi a nyelőcsövedet meg a fogaidat is.
5/6 anonim válasza:
hazai terepen mindenki idiótább mint máshol.
amúgy hányni tök jó, kimarja a gyomrod, a nyelőcsöved, szétrohadnak a fogaid és kihullik a hajad, DE legalább 30 kiló leszel vasággyal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!