Miért nem tudom meghánytatni magam?
Helo.
Néhány... hete.hánytatom magam.
most nem kérek a "jajj ez hülyeség" meg "mekkora idióta vagy" megjegyzések egyikéből sem...
De most valamiért nem tudom kihányni az ételt... kérlek segítsen valaki, hogy mit tegyek vagy mi lehet a baj....
Könyörgöm....
eloszor is : nem vagy normalis eskuszom... ha majd osszeesel,mert minden vitamint kihanysz... legalabb szedj vitamint kerlek..
2. azert nem mert mar nem vagy annyira erzekeny... dugj le mast... de ha mindenkepp akarod SZEDJ VITAMIIIINNTT!!!!!!!!
kösz a "megértő" szakavat...
szedtem vitamint... aztán megláttam, hogy televan tömegnövelővel és inkább azt is hanyagoltam....
és eszek minden nap rendesen.. csak kihányom...
és könyörgöm... csak most segítsen valaki...
ha nem lenne fontos akkor nem írnám ki ide...
1) Ne legyél már hülye!
2) Ha mégis az akarsz lenni, mielőtt hánytatod magad, mindig moss alaposan kezet, hányás után pedig öblögess valami alkoholos cuccal, máskülönben olyan légúti fertőzést kapsz, hogy a hányás lesz a legkisebb bajod.
3) a hánytatás tönkrevágja az emésztőrendszert. Akkor inkább ne egyél, vagy egyél csak zöldséget, meg fehérjét. Attól is le lehet fogyni, és még ki sem kell hánynod.
4) Aki elég méylre dugja az úját, az tud hányni, ha van mit kihánynia.
már fogkefét is ledugtam a torkomon de csak öklendezek nem hányok... pedig ma hazajöttem 7 óra körül... ettem:
majdnem egy egész tábla csokit.. sonkástésztát, szendvicset, tortát, sóskekszet, puffasztotbúzát, sültkrumplit...
és mindig ez van ha ideges vagyok... és most nem tudom kihányni... és... nemtudom elmondani, hogy milyen borzasztó érzés..... sosem sírok, de ma már 3-szor is elbőgtem magam emiatt..
jujj de kedves valaki... nő a fogad vagy mibajod?! -.-
nyilván fogalmad sincs róla, hogy mi az a bulémia.. de google a barátod... :33
szerintem elmondtam, hogy az okoskodó megjegyzésekből nem kérek, mert nem segít... kösz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!