Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Kövér vagyok? 13 fiu

Kövér vagyok? 13 fiu

Figyelt kérdés

Sziasztok,13 éves fiu vagyok juliusba leszek 14.

56 kg vagyok es 159 cm .szerintetek kövér vagyok?kérlk segitsetek,kezdjek el fogyokurázni?

2013. dec. 6. 17:00
 1/6 anonim válasza:
eléggé!
2013. dec. 6. 17:04
 2/6 anonim ***** válasza:
Már bocsi, de hogy lehet ilyen hülyeséget kérdezni? nem a kiló számít hogy dagadt vagy-e vagy nem, mert vannak 120 kilós full izmos emberek. nem tudjuk hogy a súllyodban mennyi zsír van. Nézz bele a tükörbe és meglátod hogy dagi vagy-e
2013. dec. 6. 17:05
 3/6 anonim válasza:
elbújhat az első válaszoló. biztos ő tökéletes. minden lány/fiú álma. gyökér
2013. dec. 6. 17:15
 4/6 anonim ***** válasza:
Ideális a súlyod a bmi alapján.
2013. dec. 6. 18:19
 5/6 A kérdező kommentje:
Koszi mindenkinek ,de igaz azert nem baj ha csinalom a Jilian michaels 30 days shard..??es meg azt szeretnem hogy mit ajanlotok hogy egyek marmint egezseges eteleket,mert eleg sok edesseget ettem..
2013. dec. 6. 18:22
 6/6 anonim ***** válasza:

Nyilván edzeni kell valamit, mindenki edz.. (aki gondolkodik).

Mit egyél egészségeset, erre az a válasz, hogy az ember hús és zöldségevő.

Tehát húsokat, halakat, tojást, zöldségeket és gyümölcsöket, olajos magvakat ehetsz. Minden másnak már káros hatásai vannak, elhízhatsz, megbetegedhetsz tőlük (tej, kenyér, müzlik, cukrozott kaják, vegyszerekkel dúsított műkaják, szója termékek..)

2013. dec. 7. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!