Mit tegyek ha kövér vagyok?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok kb 69 kiló és 166 cm kb.bár azt mondják hogy a többi testrészemen nincsenek felesleges kilók a hasam azonban nagy.nem bírom már egyszer nekiálltam edzeni és hónapokig csináltam mégsem fogytam le.az egész családom szerint csúnya vagyok így.szerintetek hogyan lehetne gyorsan lefogynom?2013. szept. 1. 13:10
1/1 anonim válasza:
Szép egy család, ha azt állítják csúnya vagy! Szerintem fogadd el magad és magasról....., hogy ki mit mond!
Ha meg nagyon fogyni akarsz, mond el ezt orvosnak és az ad valamit, vagy tanácsol neked valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!