Szerintetek kövér vagyok?
Az osztályban vannak fiúk akik néha beszólna a testsúlyom miatt! Volt olyan is hogy kiröhögtek az utcán...borzalmas érzés volt! 164cm és 57kg vagyok! szeretnék egy 5kg-ot leadni. Imádok futni és ugrálókötelezni de a szüleim nem engedik hogy lejárjak futni mert hogy már "hideg" van :/ ! Kiskoromban kövér voltam..kb.4.-es koromban fogytam le és ezt sajnos 6.-ig tudtam csak tartani :(
13/L
Nem. Lehet, hogy az alkatod nem a soványhoz tart, lehet, hogy itt-ott párnás vagy, lehet, hogy a hasad jobban szereted, mint az egészséges volna, de nem vagy kövér. Ráadásul most vagy abban a korban, amikor egy átlagos gyerek a legtöbbet nő a legrövidebb idő alatt.
Ha nem engednek ki, akkor kérd meg őket, hogy hadd mehess el úszni (ha tudsz, ha nem, akkor itt az ideje megtanulni). Oda el lehet jutni a legnagyobb hidegben is, tömegközlekedésel is.
Ja: és egyél kevesebbet, és feltétlenül száműzni kell a nassolást. Ha éhes vagy, egyél pl. rozskenyeret vajjal, paradicsommal vagy uborkával, igyál sok folyadékot és egyél sok gyümölcsöt.
szerintem 13 évesen majdnem 60 kiló.. nem tűnik kevésnek.
Nem eszel véletlenül rendszeresen kenyeret, édességet vagy tejterméket? Lehet hogy hájas vagy, ha ez zavar akkor húst és zöldségeket egyél, tojást, halat.. ezek táplálékok, a többi kajával csak felhízol, hogy aztán meg is betegedj később..
Még egyszer írom: majdnem 60 kilós 13 éves gyerek, nőnemű.
Ám legyen, most már megnéznék egy fényképet.. jöjjön az igazság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!