Mondanátok olyan ételeket, amitől tudatosan tudtatok hízni? 17f
Az nem baj, nem is kell ájulásig tömnöd magad :-) De ha fokozatosan növeled az adagot, akkor egy idő után a szervezeted hozzá fog szokni a több kajához.
Lehet, hogy azért vagy vékony, mert hirtelen nőttél meg, és amit megettél, az a növésre ment el és nem a hízásra :-P ez viszont hamarosan változni fog.
egyetértek, sok tésztát egyél az hízlal.
én is hasonlo cipőbe járok. a tésztátol ugyan tudok hízni de annyi tésztát nem vagyok képes megenni hogy a kivánt testsulyt elérjem. és ha abbahagyom utána le is fogyok... szerintem inkább probálj meg megbarátkozni a vékonyságoddal. nem feltétlen olyan rossz. még ha nem is nagyon férfias. én egyszer már ilyen nagy zabálásokkal felszedtem +6 kilot, de egyáltalán nem esett jól anynit enni, és az is fáraszto volt h a tömegem több. utána visszafogytam. elveszettem a felszedett kilokat, de nemérdekel már azután h kiprobáltam milyen lenne úgy, az a véleményem hogy jobb így :)
Nem jól csinálod. Számolgasd a kalóriákat. legjobb erre a kalóriabázis. Ne törődj vele, hogy az egyfogyioldal, a célra tökéletes. :)
Be tudod állítani a napi szükésgletet, és figyeld a zsír-szénhidrát-fehérje arányt.
Kenyér: egyszeri adag kb 6-8 deka, felvágott, sajt, banánturmix: tej, tejszín, 2 banán (izesítők: vannilia, fahéj, méz, citrom) Ezzel a reggeli megvolt,
Ebédre hatalmas adag rizs, és hús. Ezt is lehet változatosan elkészíteni, de nekem a rizs+hús kombó jött be eddig a legjobban. És a leves is nagyon fontos. Tágítja a gyomrod, és kell a helyes emésztéshez a folyadék.
Nasi: 10 deka aszalt gyümi vagy magvak: 500 kcal
Minden nap 5-10 deka műzli, gabona pehely, zab. ami épp jól esett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!