Ínhüvelygyulladás miatt mindkét karomat begipszelték. Volt már valakinek ilyen? Ti sem tudtátok egyáltalán használni a kezeiteket?
Az egyik kezemen egy éve volt már gipsz 2 hétig ínhüvelygyulladás miatt. Egy darabig segített is, de pár hónap múlva visszatért a fájdalom. Viszont elkezdett a másik karom is fájni :/
Próbálkoztam lámpával, nem segített, krémmel, az sem és mikor hazaérek be is fásliztuk őket itthon, de semmi nem segített. Tegnap a doki rábeszélt a gipszre. Mindkét kezemre gipszsínt tettek könyékig. Viszont ebben semmit nem tudok csinálni..se fogni, semmi. Első alkalommal 2 hétig volt a gipsz, most 4 hétig leszek gipszben. Az utcára sincs kedvem így kimenni, elég durván fest..nemhogy az itthoni teendőket nem tudom elvégezni, még egy könyvet sem tudok normálisan megfogni.
Valaki valami jó ötlet, akinek volt már sokszor gipsze vagy mindkét karja gipszelve valami miatt??
Volt, én bicajjal estem és eltörtem mindkét alkarom. Még jó, hogy nyár volt, mert így nem így kellett suliba mennem :D
Egyébként semmit sem tudtam vele csinálni először, még az ételt is anyuék rakták be a számba. Bámultam ki a fejemből, kábé ennyi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!