Ez inhüvely gyulladás?
Megkezdődött a suli és a tanárok 8-3-ig vagy 4-ig folyamatosan diktálnak nagyon gyorsan és ugye a kezem nincs hozzászokva.Anyum azt mondta inhüvely gyulladás.Szerintetek az?Leírom a tüneteket:2-3 napja éreztem először hogy fáj a hüvelykujjam aljánmost ott nem fáj csak ha hajlítom akkor kicsit és hajlítani is nehéz viszont hát nem ismerem a kezem részeit de megpróbálom leírni:D
Szóval van a kisujjam az fáj ha hajlítom és a kisujjam alatti mondhatni 'csíkban' vörös,fel van dagadva és fáj ha hozzáérek.De ez még nem minden!ugyenebben a vonalbe egészen a könyökömig szörnyen fáj ha hozzáérek és akoor még jobban ha írok.Nem tudom pihentetnimert minden nap ez van ráadásul a tesi is rátesz a lapáttal mikor nem birom pl. a pókjárást meg ezeket és mégis csinálnom kell...olvastam hogy ezeket sokszor 'begipszelik' meg bekötik.Remélem nem mert pont a jobb kezem és nem tudnék írni...Segítsen valaki!Mondjatok valami házi gyors gyógymódot!
14/l
Nekem a csuklómban van,(gitár):D éppen be vagyok gipszelve. :(
Nagyon makacs elváltozás, nehezen kezelhető. Ha több napja fáj és nem javul, akkor okvetlenül nézesd meg egy dokival!
Vedd komolyan, mert még akár maradandó csontelváltozást is okozhat, ami már csak műtéti úton hozható rendbe.
Mindezeket úgy írom, hogy nem vagyok hipochonder. Nagyon nem.
Köszönöm az aggódást de már redbe jöttem hétvégén:)
Neked meg gyógyulást kívánok!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!