Milyen diéta kell hogy kígyógyuljak a bélgyulladásbol?
Figyelt kérdés
Bélgyulladásom van..de eddig nem diétáztam sehogy. És most elég rossz a helyzet.
Az lenne a kérdésem..hogy mit egyek...mit hagyjak el...esetleg milyen gyógyteát vagy kefirt igyak?
2013. dec. 3. 22:40
1/7 anonim válasza:
Krónikus? Juhtej/ juhturo. Teabol a borsmenta nagyon hatásos belgyulladasokra is. Jó lenne eietazni azért, hogy a belek kitisztuljanak.
2/7 A kérdező kommentje:
Igen, krónikus....diétazni szeretnék..de nem tudom pontosan mit egyek és mit nem?...pl. Kenyeret ehetek?..
2013. dec. 3. 22:47
3/7 automatakoktel válasza:
1 hét zöldségléböjt pl sárgarépalé, majd nyersvegán, ha nincs a candidával dolgod akkor a zöldség mellé mehetnek a gyümölcsök is. Ennél jobbat nem tudsz. (diéta szinten)
4/7 anonim válasza:
Keres fel mondjuk egy szakembert a leleteiddel.... [link]
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi, de voltam már szakembernél a leleteimmel és 10.000 ft ellenében kaptam egy félórás mellébeszélést...olyan infokat mondott amit eddig én istudtam kb..a mondatait én fejeztem be.
Igazából egy élelmiszer listára lenne szuksegem amiből én összeraknam az étrendem.
2013. dec. 4. 21:24
6/7 anonim válasza:
Ilyet akkor is csak dietetikus tud adni. Keresd meg őt ő ad neked 10 napos étlapot is ha kéred...
7/7 anonim válasza:
Szia!Segíthet a stabilizált aloe vera szűrt leve és a ginkgó a gyulladás csökkentésében és minőségi, többféle hasznos bélbacit nagy csíraszámban tartalmazó probiotikum a bélflóra helyreállításában. Jó tapasztalatok vannak velük. Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!