Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Nagyon bekavar most az a nagy...

Nagyon bekavar most az a nagy szelet torta?

Figyelt kérdés

Baratnomnek szulinapja van, es sutottem neki egy tomeny csokis nutellas tortat...es hat nem is en lennek ha nem ettem volna bwlole

Szoval megettem egy jo nagy szeletet, de ha ma tartom, hogy nem eszek tobbet 1600kcalnal es mellette lesz meg 1edzesem, illetve otthon majd erositek meg kicsit nem fog meglatszodni?

Ma ebedre majd meg egy adag(kb 300-400g) sertesragu levest fogok enni teszta nelkul, illetve delutan mar csak salatat.

Tudom, hogy nem egeszseges, nem is ez a lenyeg most.

Amugy az elmult 4napban 1500-1700kozott tartottam a kcal bevitelem...

Elotte majdnem 4napot vegigzabaltam(sajnos)

Ertelmes valaszokat legyszives :))

2013. nov. 29. 08:47
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Akaraterő és kitartás nélkül nincs eredmény. A többi csak részlet, amelyen mindenki fennakad, mert elhiszi, hogy az ő verziója indokoltabb, de nem - a részlet csak ennyi, részlet, és a részletek senkit sem érdekelnek.

" Nem érdekelnek a részletek, csak ha végeztetek. "

Az ember akaratlanul is kifogásokat gyárt magának. Ezek a legrosszabbak. Amikor másoknak mondod, akkor te is érzed esetleg, hogy az csak egy ürügy, amit épp mondasz. Viszont amikor saját magaddal szemben mentegetőzöl, akkor nagyon könnyen átverheted magad.

Nem másokkal a legnehezebb bánni, hanem saját magunkkal.

2013. nov. 29. 11:11
 22/22 anonim ***** válasza:
Annyiszor lehet hallani azt a sort, hogy " De hát én akarom, csakhogy nem megy ! " - Az akarás nem elég. El kell távolítani azokat a csapdákat is, amelyeket saját magunk ültetünk el és esünk beléjük.
2013. nov. 29. 11:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!