Nagyon bekavar most az a nagy szelet torta?
Baratnomnek szulinapja van, es sutottem neki egy tomeny csokis nutellas tortat...es hat nem is en lennek ha nem ettem volna bwlole
Szoval megettem egy jo nagy szeletet, de ha ma tartom, hogy nem eszek tobbet 1600kcalnal es mellette lesz meg 1edzesem, illetve otthon majd erositek meg kicsit nem fog meglatszodni?
Ma ebedre majd meg egy adag(kb 300-400g) sertesragu levest fogok enni teszta nelkul, illetve delutan mar csak salatat.
Tudom, hogy nem egeszseges, nem is ez a lenyeg most.
Amugy az elmult 4napban 1500-1700kozott tartottam a kcal bevitelem...
Elotte majdnem 4napot vegigzabaltam(sajnos)
Ertelmes valaszokat legyszives :))
Igyekszem kikerulni :D
Csak hat nehez, mert amugy is hajlamos vagyok sokat enni...
De peobalom ugy alakitani, hogy delutan mar csak zoldseget meg natur husit eszem
Delelott meg belefernek a szenhidratosabb dolgok. Pl 1szendvics, alma, 3in1 kave
Delbe meg menza kaja(kihagyva a krumpli meg a tesztafelek)
Sok módszer van. Az is egy, amit követsz.
Nálam sosem férne bele 3in1 kávé például. A reggeli szénhidrátot meg fontold meg igényed szerint. Eheted, csak éppen nem biztos, hogy abszolúte szükséged lenne rá fogyás alatt. Viszont lehet így is egészséges, jó alakod lesz, akkor vegyük úgy hogy nem szóltam.
Én ha ch-t eszem, akkor az rizs (bár nincs rá igazából szükségem, sportoló fiatal férfiként sem). Búza zsemlét kerülöm, és másoknak is ezt ajánlom.
Táp.harcművész.
A testzsirszazalekom mar csak azert is gondolom hogy magas, mert csipore eleg dundus vagyok
167cm magassaghoz, 55kilohoz a csipobosegem 87-88cm..bar hozzatartozik hogy amugy is szeles a csipom, meg a hatam is es a hasam is kerek, a labaim pedig vekonyak(tulsagosan is)...viszont ha hizok akkor felsotestre eloszor
Pedig eletemben sportoltam..lovaglas, roplabda, ha nem mas akkor futni jartam
Haat igazabol annyira sikerul kerulnom, hogy heti max 3x iszom 3az1bent, amugy rendes kavet 1dl tejjel, meg edeskevel..
De hat az edeske sem jobb..mivel napkozbe eleg sokat ragozom, eltereli a figyelmem az evesrol
..es hat az edesitoszer sem tol egeszseges
Bar a 3az1-ben levo tartositoszer sem...
De ha 1600kcal-os etrendet csinalok, csak belefer
Legalabb annyira, hogy telen ne jojjon fel az a 'kotelezo' 3-4kilo...tavasszal meg majd mehet a heti 4-5 40-50perces futas, meg a hei 2erosito :)
Abból kellene élnem, amit a Gyakorikérdéseken csinálok kikapcsolódásképpen.. komolyan.
Az én ajánlásaim bár nem is akarnak "kedvesek és aranyosak" lenni, mégis olyannyira illenek a nőkhöz.
Ugye mindig azt mondom, bármilyen állapotban vagy most, azon lehet változtatni. A széles csípő szép, nőies, egyszerűen a nőies nőknek szigorúan kerülni kellene a nyugati táplálkozási szokásokat, mert rájuk vannak ezek a legrosszabb hatással. Ez így működik, a tipikusan 'víz típusú', jó nőknek törvényben kellene tiltani a keményítőevést. Ettől még lehet jókat enni.
És az edzés, amin a labdajáték és a futás, lovaglás nem segít, azon az igazi, combos lábedzés igen. Én mindig igazi, 'combos' lábedzést ajánlok, nem azért mert szeretem újra és újra ugyan azt leírni, hanem mert ez annyira alapvető és jó, hogy a legtöbb ilyen témában feltett kérdésre alapvető válasz. :)
Tehát te is bármikor alakíthatsz magadon (ha akarsz), léteznek jobb utak, lassabb vagy kevésbé jó utak.. Végső soron rajtad áll, senki sem kényszerít, saját belátásod kérdése az egész :)
A testzsírszázalék a táplálék összetételétől is nagyon függ. Hiába eszel mondjuk napi 1500 kcal-t, ha annak nagy része szénhidrátból áll és az a CH ráadásul nem is zöldségből jön mondjuk, hanem sült burgonyából.
A sport jó, de alapszabály: 70-80% táplálkozás, 20-30% sport - ez a megoszlási arány arra nézve, hogy milyen mértékben befolyásolja a testedet az étkezés, illetve a sport.
Nagyon szepen koszonom, hogy ilyen segitokeszek vagytok :)
Labedzes..balahogy jobban szeretem mint mikor.felsotestre kell edzeni, bar masnap szentsegelek, mert jarni alig tudok.
Mindenesetre most az elso celom, hogy a huzodzkodasb adott ismetlesszamot megtudjak csinalni..
Kis celokkal probalok elorehaladni
Csaj neha elfelejtem mit akarok..es olyankor csuszik be a csokistorta..
Na meg olyankor, amikor elkeseredek, hogy kover vagyok es egyszeuen heteket zabalok at...tonkreteve az elert eredmenyeimet...
Szornyu vagyok :D
Haat a krumplit meg a tesztaz majdnem teljesen kiiktattam.
Feherlisztes szendvics is max heti 3x(azokon a napokon mikor het oram van)
Inkabb a repa, feherrepa, zoldsegek
Na meg a napi 2alma delelott ami muszaj
A het tobbi napjan inkabb naturzabpelyhet hordok suliba vizzel felfozve, vagy csak szimplan salatat
Ebed a nehezen megoldhato..menzas vagyok sajnos es meg sem tudom oldani maskepp
De igyekszem a levesbol a kremleveseket, habart leveseket kihagyni..illetve a tesztat es a krumplit sem eszem meg belole
Masodiknak surun van teszta, krumpli, rizs..
Risz fele adagot szoktam, krumplit tesztaz egyaltalan nem..a husit meg megeszem, ha paniros akkor meg a panirt leszedem rola..
Igy is eleg olajosan zsirosan eszem...de igyekszem csokkenteni.
Nem is ezekkel van a baj, hanem azokkal az idoszakokkal mikor elkeseredem es evessel probalom megoldani a dolgokat..holott pont amiatt szomorodok el
Na meg a joo oreg szulinapok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!