Minden harmadnap tudok csak nagyvécézni. Ez elég, vagy nagyon lassú az anyagcserém?
Hát szerintem lassú. Én nagyon rosszul érzem magam, ha már egy nap nem sikerül. És az emberi szervezetnek meg szüksége is van reggel-este kiadni magából a salakanyagot. Szóval szerintem fontos, hogy naponta legalább 1x legyen.
Neked mindig ilyen volt? Táplálkozol rendesen (gyümölcs, kefir, rostos cuccok?)?
Lassú.
Sok folyadék, rost, zöldség, gyümölcs, kefír, joghurt, sok mozgás a napi kaki receptje. Ha így sem megy, rásegíthetsz egy pár evőkanál házi szilvalekvárral is. Fontos még, hogy sose tartogasd, ha érzed, hogy kell, mielőbb menj wc-re (papír wc-ülőke + fert.kendő mindig legyen nálad).
vashiányt kezelni kéne, az emésztésed is javulna egy kicsit.
aztmondják azaz egészséges ha mindennap kaksizol, de ha vki 2-3 naponta tud csak, de nincsen semmilyen problémája ez mellett, akkor ezis teljesen normális.
(amúgy hecsodálkozz h puffadsz hacsak 3 naponta van székleted)
161 cm-hez ez ok.
A széklet nem kóros, a norm. felső határa.
Akkor norm. ha napi három és három naponta 1x között van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!