Nagyon gyors az anyagcserém. Mit lehet ez ellen tenni?
Figyelt kérdés
2011. máj. 27. 20:04
2/8 anonim válasza:
Nekem is sajnos. Semmit nem tudtam ellene tenni, aztán a sors úgy hozta hogy kipurcant a pajzsmirigyem igy most bazi lassu lett az anyagcserém átestem a ló túloldalára. Egyik sem jó.
3/8 anonim válasza:
a gyors anyagcsere azért rossz, mert bármennyit eszel bármekkora étvágyat van mégis fogysz és állandóan éhes vagy, ugy kalapál a szived mintha maratont futnál "állandó készenlét" remeg a kezed stb.. a szervezetnek nem tesz jót ez a felfokozott állapot.
4/8 anonim válasza:
Esetleg elmehetnél egy pajzsmirigy szakrendelésre. Bár, először azt kellene tisztázni, hogy mit értesz "gyors anyagcsere" alatt, mert nem is biztos, hogy az van neked...
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2011. máj. 28. 10:44
8/8 anonim válasza:
Idővel magától fog változni, a húszas éveim végéig én is bármit megehettem egy deka sem jött rám! Ha kihagytam egy étkezést vagy csak kevesebbet ettem rögtön fogytam legalább egy kilót. Mindenki azt mondta na majd 30 felett megváltozik, a hormonok meg miegymás..
Hát igazuk lett, kb 32-33 éves koromtól beállt a változás, azonos táplálkozással és életvitellel néhány év alatt 30 kg-t hiztam!
Most az aktív diétázás is csak arra elég hogy stagnáljon a súlyom és ne hizzak többet.
Visszasîrom a húszas eveimet és a gyors anyagcserét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!