Túl gyors lenne az anyagcserém?
Sziasztok!
Egy jó ideje már küzdök egy olyan dologgal amire csak mostanában figyeltem fel, és aggódom. Én mindig is vékony srác voltam, hiába ettem sokat, egészségeset, stb, sosem értettem miért van ez gondoltam majd ha "felnövök" hírtelen elkezdek hízni. De nem így lett, a napokban lettem figyelmes rá hogy minden étkezés után kb 5perc-re rá már mennem kell wc-re, napi szinten 6-12x szer kell nagy wc-znem és ez szerintem nem egészséges, arról nem is beszélve hogy szerintem ennek köszönhetően nem csak hogy nem hízok egyáltalán, de még éhes is leszek étkezés után kb 1-2 órára rá. Mi lehet az oka ennek? Esetleg túl gyors az anyagcserém, vagy valami belsődleges probléma lehetne? Akiknek vannak ötletei, elképzelései megköszönném ha megosztaná velem, esetleg ha halott már ilyenről, vagy vele is történt szívesen elolvasnám. Előre is köszi a válaszokat! 21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!