Szeretnék hízni de hogyan?
Szóval én egy 173cm magas és 50 kilós srác vagyok.Tudom ez nagyon sovány és ezen szeretnék változtatni legalább 65kg szeretnék lenni ötletek,tanácsok hogy hízzak?
16/F
Te tudod. Ahhoz enni kell.
De ha pl. van egy kis felszívódási zavarod lisztérzékenység végett, akkor elég nehéz.. ezért hízáshoz sem árt kipróbálni a gluténmentes étkezést. Bár ez csak egy tipp, testépítőknél ennél sokkal egyszerűbb mondás járja: ha valaki nem fejlődik /nem hízik, nem nő a tömege/ akkor NEM ESZIK ELEGET. Úgyhogy, ennyi :D
Hús, zöldségek, gyümölcsök, tojás, olajos magvak
+ tömegnövelés esetén rizs, kukorica.. egészítsen ki valaki. Szerintem ezek sem kellenének amúgy, max. testépítéshez.
Inkább izmot építs és ne a kilókat figyeld! A mérleg a lányok fétise... Nem a súlyod a fontos, hanem az egészséged.
Ahhoz, hogy izmot tudj magadra pakolni, ne kenyeret egyél, hanem húst! Amúgy 11 és 14-es választ fogadd meg!
Igen..
A sok kenyérevés sosem vezet jóra.. akkor már gluténmentes keményítőforrásokat válassz.
És felhívnám a figyelmet a testsúly figyelésére, a mérleg fétises mondatra amit Julie S írt. Kérdező, ezt egy nő írta, gondolkodj el rajta.
Lehet, hogy meg kellene fogadni amiket írunk :)
Mert egyszerűen csak jót akarunk, és a kérdésedhez egyre több olyan válaszoló ír, akiről tudom, hogy nem csak egyszerűen írnak valami átlagos dolgot.. hanem tényleg tudják mit írnak, és azt mindig érdemes megfogadni!
Ha már itt tartunk, én is nő vagyok és számomra se az a fontos, hogy egy férfi hány kilós, hanem hogy milyen a testösszetétele.
Tehát sokkal nyerőbb pl egy 65 kg-os férfi, akinek a teste nagy százalékban izom, mint egy 85 kg-os férfi, akinek a testén van egy jelentős zsírréteg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!