Hogyan tudnék hízni?
Figyelt kérdés
Anya se vékony természet, nővérem se...
Én meg 167 centihez 44 kiló vagyok.
Nagyon szeretnék hízni, mit tegyek?
2013. nov. 11. 18:12
1/3 anonim válasza:
Ez ellen nem tudsz mit tenni! :/ Én magam is próbálkoztam mindennel hogy naponta többször eszem hizlaló kajákat sok édesség, húst ettem hússal és húskörettel de semmi... én 170cm magas vagyok és 52kg :/ Eléggé bánt, hogy mindenki azzal szekíroz hogy egyek mert milyen görcs vagyok de ha tudnák hogy többet eszek mint egy normális ember nem hinnék el! Nekem egy valamit tanácsoltak hogy szedjek fogamzásgátlót de olyat amitől hízni lehet! Mivel nem élek szexuális életet én nem hallgattam erre a tanácsra de van ismerősöm aki igen és neki valóban bevált! Próbáld ki te is hátha neked is segít! :)
2/3 A kérdező kommentje:
Én élek szexuális életet, szedek is gyógyszert, de nem híztam tőle. Én is rettenetesen sokat eszem. De mindig csak azt hallgatom, hogy miért nem eszek... Meg el fog fújni a szél... Stb.. :/
2013. nov. 12. 18:45
3/3 anonim válasza:
Hát ugyan ezeket én is megkapom majdhogynem napi szinten! De ha van aki így is elfogad szard le ki mit mond és élvezd az életed a saját bőrödben! ;) Ez vagy te akinek nem tetszik ne nézzen rád és ENNYI! :) Én már ezen az elven működöm :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!