Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Szeretnék hízni de hogyan?

Szeretnék hízni de hogyan?

Figyelt kérdés

Szóval én egy 173cm magas és 50 kilós srác vagyok.Tudom ez nagyon sovány és ezen szeretnék változtatni legalább 65kg szeretnék lenni ötletek,tanácsok hogy hízzak?

16/F

2013. nov. 24. 16:26
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Hogy akarsz hízni? zsírt vagy izmot akarsz felszedni?
2013. nov. 24. 16:41
 2/19 A kérdező kommentje:
izmot szeretnék heti 2x "gyúrok" ehhez kéne a +kiló.
2013. nov. 24. 16:46
 3/19 anonim ***** válasza:
egyél sok fehérjét és folytasd a gyúrást. elöbb-utóbb jön majd izom.
2013. nov. 24. 16:48
 4/19 A kérdező kommentje:
köszi a választ :) és mennyi idő kell ahhoz h 65kg legyek?
2013. nov. 24. 16:52
 5/19 anonim ***** válasza:
szívesen. nem tudom pontosan lehet hogy elég másfél hónap.
2013. nov. 24. 16:56
 6/19 A kérdező kommentje:
én azt olvastam heti 0,5-1kg a normális de ga én 1,5 hónap alatt 65kg leszek azon nagyon jó lenne és mennyit kcal ajánlasz naponta 2500 elég vagy több kell?
2013. nov. 24. 17:00
 7/19 anonim ***** válasza:

# 6 - 50 kiló vagy, ha te 1 hónap alatt 15 kilót hízol, akkor abban zsír is lesz elég , ebben biztos lehetsz. Inkább hízzál fokozatosan, de jól.

Napi kcal mennyiséget felesleges számolnod, az összetevőkre figyelj inkább oda, mert azok fontosak: sok fehérje és sok zöldség, valamint kevés burgonya, lisztes kaják, édességek stb. , ezenkívül bőséges folyadékbevitelről semmiképpen se feledkezz meg.

A gyúrásnál figyelj oda a helyességre és az izmok pihentetésére is.

2013. nov. 24. 17:17
 8/19 A kérdező kommentje:
köszi :) sztem is biztosan és fokozatosan kell remélem elérem a célom mert már nagyon sok negatív visszajelzést kaptam arról h milyen vékony vagyok és ugye bár a lányoknak se jönnek be a vékony srácok.
2013. nov. 24. 17:21
 9/19 anonim ***** válasza:

A buta lányok azt nézik 1. sorban, hogyan nézel ki - de van akiknek bejön a vézna pasi test.

Az okos lányok megnézik a külsőt, de úgyis a belső értékek a kicsit meghatározóbbak - ez addig igaz amíg valaki nem betegesen vékony vagy elhízott.

Gyúrj, sportolj, egyél. Izmosodást segíti a szénhidrát fogyasztást (rizs..) az egészséget viszont nem. Dönts ügyesen, olvass sokat a témában, ésszel csinálj mindent.

És ne csak a külsődre építs, mert pont mire sok munkával elérnéd, hogy az emberek zöme elismerje a megnyerő, férfias, izmos testedet - addigra jössz majd rá, hogy ez pont nem elsődleges fontosságú dolog.

2013. nov. 24. 18:33
 10/19 A kérdező kommentje:
köszi a tanácsot :) az igaz h van kivétel aki bejön a vézna srácoknak de nagy többségükbe nem igaz:( nekem már volt olyan h bejöttem egy szép lánynak csak elszúrtam egy kicsit(nem figyeltem fel rá eléggé)és most nem tudom h bejövök-e még neki de mindenképp kell a hízás.
2013. nov. 24. 18:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!