Szeretnék hízni de hogyan?
Szóval én egy 173cm magas és 50 kilós srác vagyok.Tudom ez nagyon sovány és ezen szeretnék változtatni legalább 65kg szeretnék lenni ötletek,tanácsok hogy hízzak?
16/F
# 6 - 50 kiló vagy, ha te 1 hónap alatt 15 kilót hízol, akkor abban zsír is lesz elég , ebben biztos lehetsz. Inkább hízzál fokozatosan, de jól.
Napi kcal mennyiséget felesleges számolnod, az összetevőkre figyelj inkább oda, mert azok fontosak: sok fehérje és sok zöldség, valamint kevés burgonya, lisztes kaják, édességek stb. , ezenkívül bőséges folyadékbevitelről semmiképpen se feledkezz meg.
A gyúrásnál figyelj oda a helyességre és az izmok pihentetésére is.
A buta lányok azt nézik 1. sorban, hogyan nézel ki - de van akiknek bejön a vézna pasi test.
Az okos lányok megnézik a külsőt, de úgyis a belső értékek a kicsit meghatározóbbak - ez addig igaz amíg valaki nem betegesen vékony vagy elhízott.
Gyúrj, sportolj, egyél. Izmosodást segíti a szénhidrát fogyasztást (rizs..) az egészséget viszont nem. Dönts ügyesen, olvass sokat a témában, ésszel csinálj mindent.
És ne csak a külsődre építs, mert pont mire sok munkával elérnéd, hogy az emberek zöme elismerje a megnyerő, férfias, izmos testedet - addigra jössz majd rá, hogy ez pont nem elsődleges fontosságú dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!