Miért véres a széletem?
1-2 napja voltam WC-n és véres volt a székletem. Vártam 1 napot, hátha jobb lesz,vagy elmúlik,de nem. ugyan úgy az egész székletem véres, de nem csak 1-2 potban,hanem több helyen vannak ilyen piros vérfoltok... ez mitől lehet?
14/L.
Nagyon félek!
Az orvos úgy csinálna, mintha értene hozzá, és elkezdené kivizsgálni mi okozhatja a véres székletet. Sok dolog lehet.. De úgysem ért hozzá, tehát a kivizsgálások eredménye az lesz, hogy neked úgysem lesz jobb.
Tegyél egy szívességet magadnak, és ne egyél glutént + tejfehérjéket. Ennyi.
Ezek közül melyik a leggyakoribb?
Szerintem a sima, mindenkit valamilyen szinten érintő gluténérzékenység. Én erre szavazok, látatlanban.
Nem áll fenn, vagy nem tipikus? Vagy nem tanultál róla?
És skizofrénia sem állhat fenn? Mert mondjuk nem tanultál róla?
De, járhat véres széklettel is, természetesen. De, akár az általad leírt konkrét kórok okozója is lehet az elfogyasztott glutén, tehát.. a véres széklet oka is lehet. Ezzel kezdjük egy hasi panaszokra panaszkodó ember kezelését, már az elhúzódó vizsgálatok előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!