Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Ha véres a széletem forduljak...

Ha véres a széletem forduljak orvoshoz?

Figyelt kérdés
Élénken piros színű, friis! Aranyér lehet gyerekeknek??
2011. ápr. 16. 14:54
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerinted az normális,ha véres a székleted?Természetesen orvos!!!Ha nem görcsöl a hasad,nem fáj,csak egyszerűen véres a széklet valószínű aranyér,de nem vagyok orvos.
2011. ápr. 16. 15:00
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem ártana...
2011. ápr. 16. 15:02
 3/6 anonim ***** válasza:

persze,hogy fordulj orvoshoz.

nem normális,ha véres a széklet!

2011. ápr. 16. 15:03
 4/6 anonim ***** válasza:

Orvos.

Nekem régen egy baktérium okozott ilyen tüneteket. Egy levél gyógyszert beszedtem és rendbe jött minden.

2011. ápr. 16. 15:06
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha jól veszem le, akkro a gyerekednek volt véres a széklete. Kiskoromban egyszer velem is előfordult hogy huhh nagyon nehezen sikerült kinyomni és véres volt, meg a papír is. anyukám csak nézte, hogy mi ez megjött a lányomnak 5 évesen???De nem nem csak felszakadt valami a nagy erőlködésben. De természetesen ettől függetlenül mnidenképpen fordulj orvoshoz hogy legalább megnézze mi a baj!!
2011. ápr. 16. 15:14
 6/6 A kérdező kommentje:
de nem fáj nem görgyöl teljesen jól vagyok!!
2011. ápr. 17. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!