Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mi lehet a baj? Evészavar?

Mi lehet a baj? Evészavar?

Figyelt kérdés

16 éves lány vagyok, nyáron odafigyeltem, mit eszek, sportoltam minden nap 2 órát is, elértem az alakot amit akartam, nagyon büszke voltam magamra, de szerelmes is voltam, ezért így nem volt nehéz, edzések közben arra gondoltam hogy jár neki a vékony barátnő. Már nem vagyunk együtt.

Akartam tartani az alakomat és egy darabig ment is de már nincs időm annyit edzeni, csak hétvégén de vasárnap vagy azért nincs mert tanulni kell és általában vasárnap szoktam, pénteken meg azért nincs mert hulla vagyok, hazajövök a suliból és úgy érzem mindjárt elalszok.

Sokkal többet eszek mint nyáron és nem azért mert éhes vagyok. Meglátok valamit és mintha kötelességem lenne megenni (általában süti vagy nutella) és úgy vagyok hogy ha már egyet megettem, akkor mindegy, és még megeszek 3-4-et. Pedig az 1 db még nem is lenne olyan nagy baj. Aztán leesik hogy milyen hülyeséget csináltam, jön a sírás, szidom magam, elhatározom hogy holnap korrigálom, és eszek még egyet. Akkor még rosszabbul érzem magam, és jön a wc, megpróbálom kihányni (nem rendszeresen és nem sokat, de azért mégis hülyeséget csinálok), de nagyon keveset tudok kihányni.Persze, másnap is ugyanez van, nem tudom korrigálni.

szeptember óta híztam 3-3,5 kg-ot (szeptemberre 5 kg-ot adtam le)

Ez most bulímia, anorexiás leszek vagy lelki, amiért elhagyott a barátom?

Többen is vannak így?

2013. nov. 20. 17:55
 1/1 anonim ***** válasza:

"Meglátok valamit és mintha kötelességem lenne megenni (általában süti vagy nutella) és úgy vagyok hogy ha már egyet megettem, akkor mindegy, és még megeszek 3-4-et. Pedig az 1 db még nem is lenne olyan nagy baj. Aztán leesik hogy milyen hülyeséget csináltam, jön a sírás, szidom magam, elhatározom hogy holnap korrigálom, és eszek még egyet. Akkor még rosszabbul érzem magam, és jön a wc, megpróbálom kihányni."

Ezt mintha rólam írtad volna...segíteni sajnos nem tudok, mert én is nyakig benne vagyok. :(

De hátha jön valaki, aki tud valami jó kis tippet, tanácsot adni.

2013. nov. 20. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!