Evészavar? Anorexia? Őszinte véleményeket kérek!
- Kiállnak a kulccsontjaim, csípőcsontjaim, kicsit a bordáim.
- Néha "szúr" a szívem.
- Párszor megszédültem mostanában.
- Folyton fázom.
- Kalóriabevitelem: 800-1000 kcal / nap
- Kalóriaégetés: 200-250 kcal / nap (futás, kocogás)
- Adatok: 161 cm, 43-44 kg, N
Ezek alapján szeretnék egy véleményezést rólam, Tőletek. Nem kell kímélni, csakis az igazat írjátok. Önvizsgálatot tartok különböző módokon, az ebben történő segítségetek lekötelezne.
Szia! Igen, sajnos azt kell mondjam, anorexiás vagy... Foglalkozol azzal, mennyi kalóriát viszel be, és égetsz el. Hidd el, ez nem normális, legfeljebb élsportolók csinálnak ilyet. "Szúr" a szíved,a szerveid megkezdik a rendszertelen alulműködést. Folyton fázol: nincs rajtad elég zsír, mint írtad, kiáll a csípőcsontod is.
Hadd kérdezzek én is egy pár dolgot:
Hogy érzed magad a bőrödben? Milyen a lelki életed?
Hány éves vagy?
Hány kg voltál ezelőtt? (mert szerintem régen több voltál...)
Van még menstruációd?
Csak úgy tudok segíteni, ha ezekre válaszolsz, de ha kínosan éreznéd itt leírni, nyugodtan írj nekem privátban. A túlzott soványság nem tréfa dolog, nem véletlenül szédülsz, meg szúr a szíved... Szervi bajok, megbetegedések, meddőség,tápanyaghiány és más egyéb finomságok alakulhatnak ki ebből. Kérlek őszintén válaszolj az alábbi kérdésekre, mert ez egy nagyon komoly dolog. Mindenekelőtt azt ajánlom legelőször, hogy egyél! A kalóriabeviteled siralmasan kevés, a 161 cm-hez min. 50 kg az ideális. Ha többet eszel, könnyebben izmosodsz majd, miközben futsz, edzel, jó alakod lesz, erősebb leszel, könnyebb lesz minden. Tudom, mert én is megjártam már. Ja, és mindenképp keress fel egy jó pszichológust is, ő segíteni fog. Mindenképp írj kérlek, remélem, segíthettem.
1. tehát sovány vagy.. vagy vékony.
2. ..? vajon ez mitől van.. úgy a lehetséges 100 ok közül
3. én majd minden nap (túlzással). 190 centi magasan a vérnyomás belövése gyakorlatilag művészet, vannak lassabb másodpercek.
4. mindenképpen hagyd a nudizást, egyél több gyömbért és csípős ételt.. pulóver.
5. több zsírral simán lesz ez 2000 kcal /nap is. Az edzésed nevetségesen populáris, és primitív.
6. ez csak tipp egy kalkulátortól.
7. tényleg vékonyka vagy, ez még nem baj. gyúrj ha akarsz.
Inkább a pszichédet kellene kielemezni, milyen kapcsolatban vagy a kajálással, el tudod felejteni a kalóriaszámolást, szereted-e a húsos, zsíros kajákat, jólesik-e enni, mit érzel a hízás gondolatára
segítségképpen: szeretek enni, tudom hogy fontos. nem számolok kalóriákat, lesz.rom. imádom a húsevést, a zsírt, tisztelem az állatokat, de saját magam is elvágnám bármilyen állat torkát, hogy jó sok husim legyen, és jólesik enni, az egészségemhez alapvetőnek tartom, hogy jó mennyiséget és minél jobbat egyek. eszembe sem jut a hízás, de ha nagyon tolnám a szénhidrátot és kicsit zsírosodnék, nem törne össze a világom.
És étkezési zavarok szempontjából ezt a gondolkodást gondolnám egészségesnek.
- Kiállnak a kulccsontjaim, csípőcsontjaim, kicsit a bordáim. - Azért, mert sovány vagy!
- Néha "szúr" a szívem. - Használsz hashajtót, vízhajtót? Lecsökken a káliumszinted a koplalás (főleg ha hashajtással is párosul) miatt, azért szúr a szíved. Banán, narancs, alma, burgonya, kígyóuborka, paradicsom, dió, mák, mogyoró. Ezeknek magas a káliumtartalmuk, válogass, hogy mi az amit megbírsz enni belőlük.
- Párszor megszédültem mostanában. -Le vagy gyengülve.
- Folyton fázom. - Persze, mert nincs rajtad zsírréteg, ami melegítsen. Én is rettenetesen fáztam, mikor 31 kg voltam 169 centihez, nyáron télikabátban vacogtam.
- Kalóriabevitelem: 800-1000 kcal / nap - Nagyon kevés, de ez gondolom, nem újdonság.
- Kalóriaégetés: 200-250 kcal / nap (futás, kocogás) - Ez bőven elég Neked, ilyen fizikai állapotban nem is szabad többet, elhiszem, hogy kivagy tőle. Én biciklivel tettem magam tönkre egészen addig, míg már az ágyban sem bírtam felülni, nemhogy a biciklire.
- Adatok: 161 cm, 43-44 kg, N - Borzasztóan kevés, de ezt Te is tudod. MINIMUM 51 kg kellene lenned, de még 60-ig is normális lennél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!