Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Milyen étrendet javasoltok...

Milyen étrendet javasoltok fogyókúrára?

Figyelt kérdés

Hello! Remélem megfelelő helyen van a kérdés. Fogyókúrára megfelelő étrendet tudtok ajánlani? Pontosabban olyan kéne amit sokáig fent lehet tartani és az alapanyagok nem olyan drágán és könnyen beszerezhetők. Öm.. bármi jöhet, de csirke/pulyka húson kívül semmilyen húst nem nagyon eszek meg mert undorodom tőle + halat,gombát se szeretem. Van még pár, de nem fogom felsorolni, de a fent említetteken kívül bármilyen étel jöhet. Előre is köszönöm a válaszokat.

15/L

#fogyókúra #fogyókúra étrend
2013. nov. 8. 20:08
 1/5 anonim ***** válasza:

Fogyókúra esetén sem szabad kihagyni egy étkezést sem!

Ha fogyni szeretnél napi minimum 1órát kell sportolni,

Fogyáshoz jó a futás (hamar lemegy a felesleg) de bicikki, kondi, spinning is jó!

A mozgás mellé min. Napi 4szer kell táplálkozni, de egyik étkezésnél se legyen sok, arányosan, egyenletesen.

Reggelit sose hagyd ki az a legértékesebb, legfontosabb,pl uzsonnára gyümölcs és vacsorára keveset egyél pl 1-2szendvicset, vagy kis salit.

De olyat ne csinálj hogy koplalsz vagy bármelyik étkezést kihagyod!!!

A hízlalo ételeket kerüld, zsíros, nagyon olajos ételeket husokat, csokit, édességet egyáltalán ne, vagy csak heti egy alkalommal keveset.

Süteményeket, ha lehet kerüld csak ritkán.

Minden nap egyél gyümölcsöt és sokat mozogj!!!

2013. nov. 8. 20:48
 2/5 anonim ***** válasza:
51%
Futás segít de az butaság hogy sokat lehet tőle fogyni. Azért tűnik soknak mert a vízmegy le, de az vissza is jön. Gyümölcsöket is kerüld, azt nem mondom h ne egyél de ahogy lehet kerüld. Normálisan kell edzeni, oda kell figyelni picit a kajára. Késő este ha nem szoktál enni, akkor most már szokj rá arra is. Amennyire sokszor tudsz annyiszor egyél.
2013. nov. 9. 00:56
 3/5 anonim ***** válasza:

A paleózás nagyon sokaknak bejön.

A csirke, pulyka jók, de a nézeted hogy undorodsz más húsoktól.. elég furcsa. De te tudod.

Hal és gomba nélkül bőven lehet még élni, fogyni.. egészségesnek lenni.

Csak ugye a gluténos gabonákat, a tejet és a sok gyorsan felszívódó szénhidrátot kerüld el.

2013. nov. 9. 13:25
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :D Az, hogy más hústól undorodom az azért van mert sokszor volt olyan, hogy disznóhús volt itthon rántva és mikor beleharaptam szó szerint nem lehetett elharapni és hogy mondjam.. olyan "mócsingos" volt >< Jobban nem tudom megfogalmazni. Tudom, hogy van vékony amiről minden zsír le van szedve, de itthon nem olyat csinálnak szóval azért nem eszem meg.
2013. nov. 9. 21:42
 5/5 anonim ***** válasza:

Mondom, érdekes.

Én hajlandó lennék nyers, zsíros, véres húst is enni. Egyszerűen csak emészthetőbbnek és mikrobiológiailag biztonságosabbnak tartom sütve fogyasztani a húst.

2013. nov. 9. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!