Milyen ennivalot javasoltok fogyokurara?
Kevés hús és sok sok rostos(!) zöldség, és teljes kiőrlésű tészták, és kenyerek, de nem a bolti kenyér, mert az kutyaf**, annak kb 10-20%-a teljes kiőrlésű, és színezik, hogy barna legyen. Otthon, magadnak kell megcsinálni, pofon egyszerű, porélesztő, 2 rész liszt, 1 rész víz, só. Megdagasztod, hogy ne ragadjon, aztán sütő. Ha 3 perc gyúrás után szétesik a nyers tészta, és nem veszi fel a lisztet az aljáról, akkor víz kell még bele, ha sárszerű, akkor liszt kell még bele. Én kis zsömléket szoktam csinálni, mert úgy 20 perc alatt megsül a sütőben. Jó tömény lesz, de nem is eszel meg belőle egy szeletnél többet. Mindenféle kenyérre kenős dolgot felejtsd el, vajat, tejszínt, stb. Az a helyzet, hogy igazán diétázni csak úgy fogsz tudni, ha magadnak otthon elkészítesz mindent, mert a bolti dolgok vagy rohadt drágák, vagy beletesznek minden vackot. Főzéshez olívaolajat használj. Ja, és húst és keményítős zöldséget (pl krumpli) együtt ne egyél. Minden zöldség szénhidráttartalmú, ebből két féle van a rost és a keményítő.
32F
Bocsánat, még egy nagyon fontos, és talán ez a legfontosabb mind közül! A cukrot, édességet mindenféle formában kerüld el!! Se cukor (se nád, se egyéb), se méz, se juharszirup, és kevés gyümölcs (lekvár és egyéb cukros dolog nuku!)! A nagymamák tömik az unokákat lekvárral, meg befőttel, aztán pislognak, amikor 30-40évesen cukorbetegek lesznek. Édesítőszereket kerüld, ha nem akarsz rákos lenni. Cukor helyett vegyél stevia (vagy stívia) cseppet, vagy tablettát, kicsit drága, de sokáig elég, és 30-300x édesebb, mint a cukor, tehát nem is kell belőle annyi. A stevia nem szívódik fel a szervezetben, így nincs hatással rá. Árban kb ugyanott vagy! Itt egy érdekes téma a cukorról:
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__taplalkozas__2856239..
Nézegesd még az alábbi oldalakat:
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__taplalkozas__2856239..
A kommentelőtől kérném, hogy linkelje be az oldalakat megint, ha kérhetem, mert nem engedi megnyitni őket! Egyébkét nagyon okosakat írtál..én most teljesen azon vagyok, hogy életmódot váltok.. na de az nem a legegyszerűbb. meg egyfolytában főzőcskézni. találnom kell valami megoldást!
Köszönöm előre is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!