Műtét előtt szeretném felkészíteni a szervezetemet valamiféle étrenddel. Mit javasoltok?
A célom az lenne, hogy csökkentsem a méreganyagokat a szervezetemben és növeljem azokat az anyagokat, amik majd jól jönnek a regenerálódáshoz-vitaminos ásványok. Semmi drasztikusra nem gondolok, tehát nem legyengíteni szeretném magam valami lébőjttel vagy ilyesmi. Valami arany középút...van valami tanácsotok?
Köszi!
Szerintem is ahogy te is írtad a vitaminok ásványi anyagok nyomelemek ezek mind segítenek a regenerálódásban.A c vitaminból egyáltalán ne spórolj mivel ugye nagyon erős antioxidáns hatása van valamint erősíti az erek falait segíti a szövetek regenerálódását. De ez is csak grammnyi mennyiségekben fejti ki a legjobb hatását. De amiket reklámoznak a tv ben azokra szerintem ne alapozz azt szedjék csak azok akik kitalálták : ) A c vitamin mellett még érdemes E vitamint is szedned mert annak is elég erős az antioxidáns hatása szintén segíti a szövetek regenerálódását A C vitamin és az E vitamin jó hatással vannak egymásra. Nagyon sok oldalú vitamin mind kettő. Szóval én azt mondom hogy szedj egy multi vitamin készítményt (ami tartalmazza a valóban szükséges mennyiségű vitaminokat ásványi anyagokat és nyomelemeket)és a műtét után de még előtte is kiegészítheted ezt még E vitaminnal és C vitaminnal.
Én mondjuk a Lenkeiféle közepes erősségű multit ajánlanám neked kiegészítve még naponta legalább 1 400 NE E vitamin kapszulával és még 3-4g c vitaminnal tuti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!