Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Tudnátok nekem írni vega...

Tudnátok nekem írni vega recepteket?

Figyelt kérdés
A barátom vegetáriánus és szeretném meglepni valami finom kajával :) Tudnátok nekem írni egy pár receptet ami vega? :) előre is köszönöm!
2013. okt. 29. 00:31
 1/4 anonim ***** válasza:
Fejes saláta leveleit letépdesed és megeszed.
2013. okt. 29. 05:37
 2/4 A kérdező kommentje:
de vicces vagy
2013. okt. 29. 11:20
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia!

A kérdés, hogy vegetáriánus, vagy vegán (eszik állati eredetű termékeket, vagy nem). Én pl azt csinálnám, hogy vennék valamilyen jó kis füstölt vegakolbászt, és abból csinálnék mondjuk rakott krumplit, vagy vegavirslit, és paprikáskrumplit. Vagy főznék zöldséges rizst, hajdinát, vagy kölest, és sütnék hozzá búzahúst (seitan) serpenyőben, esetleg mellé vegakolbász. De amúgy nem olyan bonyolult, bármit tudsz csinálni hús nélkül, pl zöldségragut,ha nem vegán, akkor tejszínes gombás spagettit (de lehet kapni, illetve csinálni szójatejszínt. rizstejszínt, stb), vagy pl rántott gomba (esetleg tojás nélkül), rántott tök, stb. Szóval nem egy bonyolult művészet a vega főzés. Perce vannak extrém dolgok, pl a nyers pizza, ahol a pizzatésztát aszalt, préselt magvakból, zöldségekből csinálják, de az már a nyerskonyha.

2013. okt. 30. 12:12
 4/4 anonim válasza:
2013. nov. 16. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!