17evesen 3napos almakurat csinalhatok?
3napig csak almat ennek, hogy meregtelenitsem a szervezetem.
A 3nap alatt persze lenne 2roplabda edzesem, meg egyszer elmennek futni fel orat, na meg ugye iskolaba jarok mellette.
Csinalhatom ezt igy?
Nem lesz bajom?
Ugy olvastam, hogy jot tesz, szoval akkor megsem?:D
es ha pl csak 2naposat tartanek?:O
Ja és persze sok folyadék fogyasztása nélkülözhetetlen!
Min. 2-3 liter/nap, ezzel minden rosszullétet mellőzhetsz.
Viszont a 3 nap alatt 1-1,5kg súlyt vesztesz.
Koszonom szepen :)
Persze, csak 3napig szeretnem
es a sulyvesztes nem baj..vekony vagyok, de azert van rajtam egy kis felesleg.
Ez alatt a 3nap alatt csak es kizarolagosan alma, na meg persze a rengeteg viz szabad?:)
Szia!
Magáról a méregtelenítésről nem sokat tudok, így nem tudom, mennyire számít méregtelenítésnek, ha pár napig csak almát eszel, de a "nem lesz bajom" kérdésre reagálva 3 nap sok. Sz.tem max. 1-2 nap. Vagy csak egy napig csináld és akkor már reggeltől csak alma vagy az első nap reggelén még tölts föl egy kiadós reggelivel, aztán már csak almát egyél, majd a következő nap is csak almát vagy más gyümölcsöt. Fontos a sok folyadék.
Nem "súlyt" fogsz veszteni, hanem vizet, és ha 1-2 napnál tovább csinálod, akkor már izmot is. A felesleg (zsír), amit említettél, méregtelenítéstől (kvázi nem evéstől) nem fog eltűnni rólad.
És legyen nálad szőlőcukor, ha edzésen leesne a cukrod (mert le fog), 1-2 szem.
Sok sikert!
Koszonom szepen :)
Lehet leredukalom 2napra, viszont ebben a ket napbancsak ed kizarolag almat eszek.:)
Egyebkent ez az elso nap, eleg jol birom bar mar nagyon sok almat megettem, es meg nincs napvege :D
Szombaton majd egy salatazos, parolt csirkemelles ebedet azert eszek, es vasarnaptol pedig vissza a regi kerekvagasba :)
Remelem azert valamennyire sikerul salaktalanitanom a szervezetem :)
Inkább legyél vega 3 napra plusz ez:
http://www.youtube.com/watch?v=on0NGz6yR0s
A marketing szájbarágós, de profi a cucc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!