Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért vagyok ilyen? Mit...

Miért vagyok ilyen? Mit csinálhatok, hogy ne legyen ilyenem? és ez micsoda?

Figyelt kérdés
Nagyon sok mindentől félek(pl.ha buszon vagyok attól,hogy felborul,ha vonaton attól,hogy kisiklik,ha metrón attól,hogy össze ütközik valamivel/vagy kisiklik),beszélgetni sem tudok mert akkor attól félek,hogy valami hülyeséget mondok,a lakásból nem merek kimozdulni,mert egyből pánikolni kezdek,ha egyedül vagyok akkor sírok.Suliban is csak ülök,mert egész nap rosszul vagyok,de ha itthon vagyok akkor semmi bajom sincs.Nem értem mi bajom van,soha nem voltam még ilyen ez kb.1éve van.nem szóltam anyáéknak,nem szeretnék dokihoz menni.rendszeresen sportolok(focizok),de már ezt sem merem csinálni,mert szégyenlem,hogy lány létemre focizom.Mindenbe találok valamit amitől félnék/visszatartana.Ez mi?és miért változtam meg ennyire?mit tehetek ellene?
2013. jún. 13. 05:45
 1/4 anonim ***** válasza:

Nagyon szorongó vagy. Talán elmúlik a kamaszkorral, de szerintem ezt nem kéne megvárnod. Jobb lenne dokihoz menned, hogy minél előbb megoldódjon a probléma.

Ezenkívül szerintem túl sokat foglalkozol azzal, hogy mások mit gondolnak rólad, ezért félsz az emberektől. Hidd el, senki sem tökéletes, és senki nem annyira magabiztos, mint amennyire annak látszik. Mindenkinek megvannak a maga hibái, a kérdés az, hogy elfogadod-e ezeket - akár magadban, akár másokban.

2013. jún. 13. 07:46
 2/4 A kérdező kommentje:
De ez mi lehet?valamilyen betegség vagy fóbia vagy micsoda?és miért lettem hirtelen ilyen?soha nem ültem benn egyedül az osztályban,meg soha nem sírtam ha egyedül voltam.
2013. jún. 13. 19:16
 3/4 anonim ***** válasza:

Pszichológus tudná megállapítani, hogy mi is ez pontosan.

Tippem: erős szorongás, pánikbetegség.

2013. jún. 13. 20:43
 4/4 A kérdező kommentje:
Rendben,köszönöm!
2013. jún. 14. 05:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!