Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Szerintetek ez bulimia?

Szerintetek ez bulimia?

Figyelt kérdés
Pár hónapja folyton rám jönnek falásrohamok, egyre gyakrabban, és olyankor addig eszem, amíg már tényleg irtó rosszul nem vagyok, és sajnos főleg édességet... Próbálkoztam azzal, hogy keveset eszem egyszerre, de akkor éhes maradok, és később még többet bezabálok. És az a legrosszabb, hogy egyre több kaja kell ugyanannyi "hatás" eléréséhez, és enélkül nagyon gyenge vagyok és szédülök... Sőt, már többször hánytattam is magam, pl. ma is, mert már annyira tele voltam, és a gyógyszer sem segített... De egyébként pont, hogy hízni akarok, mert anorexiás voltam, és sportolok is, és nem is stresszelek, rendben van az életem, szóval nem értem az okát... Kérlek, ha valaki tudna segíteni, írjon! Voltam már pszichológusnál/ pszichiáternél is, de nem használt. :(
2013. okt. 19. 17:32
 1/2 anonim ***** válasza:

egyél rendszeresen. ha hosszabb ideig nem eszel semmit, jó hogy be akarsz falni mindent, mivel nagyon éhes vagy.

szerintem sajnos bulimiás vagy.

2013. okt. 19. 17:36
 2/2 anonim ***** válasza:
Én azt hittem az a bulimiás, aki hánytatja magát. A leírtakból nekem nem tűnsz annak. Egyél rendszeresen, és ne sokat, napjában 5-6-szor. És igyál sok folyadékot. Legyen meg a napi 1,5-2 liter. És ne egyél egyszerre sokat. Csak mondom, hogy rendszeresen, ami nem jelenti azt, hogy össze-vissza mindent. És aludj eleget.
2013. okt. 19. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!