Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mitől van? (bővebben lent)

Mitől van? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
A probléma a következő:átlag 60kg vagyok de ahogy jön a tél elkezdek fogyni.Nem kis adagokat eszem mégsem marad mg a súlyom.Egy pár hétig még többet ettem-mondván hátha bennem marad de az emésztésem is felgyorsult és volt h napi3x volt normál székletem.Aggódom emiatt mert serntem nem egészséges.Tavaly nyáron 62 kg voltam és a télen lefogytam 56.5 kgra.nem szeretnék idén is.Hozzáteszem irtam internetes dokiknak is akik az életmódom felől érdeklődtek(sport, italozás ,stb)amikor jó az idő rendszeresen eljártam kerékpározni.Alkoholt sem iszom és nem dohányzom. Nem eszek semilyen tejterméket mert azok meghajtanak. A netes doki azt javasolta h kezdjek el megint kerékpározni...szerintetek?
2009. nov. 10. 09:41
 1/1 Dávid ***** válasza:

Hát furcsa.. napi 3x?

Lehet h stresszesen élsz (tanulás-munka), szemben a nyári időszakkal.

Ha így van, akkor a legjobb módszer, ha kevésbé veszed komolyan a dolgokat.

Minden sport jó, mert az kikapcsol:)

2009. nov. 13. 11:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!