Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Tenyleg ennyire keves amit...

Tenyleg ennyire keves amit igy eszek?

Figyelt kérdés
Sajnos emetofobiam van, betegesen felek a hanyastol es eddig kb. Emesztessegitokon eltem (legfokepp dipankrint szedtem) de most elfogyott es eldontottem, hogy nem veszek tobbet es befejeztem, mett ez igy nem allapot! Gondoltam eloszor keveset eszek. Na ma reggel 8kor ettem egy kiflit (vajjal sonkaval es sajttal) mar 11kor ugy korgott a gyomrom, hogy az nem igaz. Akkor ettem egy szelet kenyeret, de utana meg zuborgott a gyomrom. Es 3kor megint ugy megeheztem, hogy nagyon hangosan korgott. Ettem es azota is zuborog
2013. okt. 10. 16:16
 1/3 A kérdező kommentje:
Meg nem akartam elkuldeni..szoval mi lehet ez? Lehet az is, hogy pszuches oka van? Vagy keves amit eszek es azert?
2013. okt. 10. 16:18
 2/3 anonim ***** válasza:

Nagyon kevés amit eszel.

Főtt étel hol van?

gondolj bele,ha beledobsz egy üregbe valamit,az is kong...

Próbálj meg többet enni,fokozatosan.

Leveseket,rizst,főtt krumplit,natúr húst,hogy ne egyből terheld meg a gyomrod.

2013. okt. 10. 16:26
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem vagyok szakember, de az ha kenyeret zabálsz egész nap, nem biztos hogy jót tesz az emésztésednek!
2013. okt. 10. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!