Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mit tegyek? Olyat ettem ami...

Mit tegyek? Olyat ettem ami nagyon nem esett jol, de nem akarom kihanyni.

Figyelt kérdés

Vendegsegbe voltunk es tele voltam, de kinaltak minden finomsaggal en meg meg akartam kostolni. A vegen mar ott tartottam, hogy forgattam a szamba es alig bitam lenyelni. Most faj a hasam es hanyingerem van. Nem szeretnem kihanyni. Mi segithetne?

Amiket ettem: rizs es egy szelet hus. Utana csoki aztan ket piskotataller 3 tejksramella egy alma es ilyen franciadrazse. Az mar nagyon nem esett jol. 15L

2013. okt. 6. 14:21
 1/4 anonim ***** válasza:

most igyál egy pohár vizet szódabikarbónával!

amúgy ez nem olyan sok, hogy rosszul kellene magad érezni tőle, gondolom koplalókúrán vagy, ugye?

2013. okt. 6. 14:35
 2/4 anonim ***** válasza:

Menta tea,minden nélkül.

Az jó rá.

2013. okt. 6. 14:44
 3/4 A kérdező kommentje:
Koszonom!:) van itthon valami emesztessegito (dipankrin). Az segithet? Amugy tenyleg nem olyan sok ense tudom, hogy mi a baj..talan az, hogy nem szoktan sokat enni. De nem fogyozok meg semmi csak ilyen vagyok. Meg a sok edesseg utan mar nem esett jol meg az edesseg.. Mar csak a hasam faj. Lekopogom... Annyira utalok hanyni, hogy az nemigaz...csak ezert vagyok igy bepanikolva.
2013. okt. 6. 14:47
 4/4 A kérdező kommentje:
Szensavas vizet iszogatok (a szodabikarbonast le se tudom nyelni..kegyetlen rossz) meg vettem be dipankrint kicsit mozogtam es talan mar tulelem:)
2013. okt. 6. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!