Mit tegyek? Olyat ettem ami nagyon nem esett jol, de nem akarom kihanyni.
Figyelt kérdés
Vendegsegbe voltunk es tele voltam, de kinaltak minden finomsaggal en meg meg akartam kostolni. A vegen mar ott tartottam, hogy forgattam a szamba es alig bitam lenyelni. Most faj a hasam es hanyingerem van. Nem szeretnem kihanyni. Mi segithetne?
Amiket ettem: rizs es egy szelet hus. Utana csoki aztan ket piskotataller 3 tejksramella egy alma es ilyen franciadrazse. Az mar nagyon nem esett jol. 15L
2013. okt. 6. 14:21
1/4 anonim válasza:
most igyál egy pohár vizet szódabikarbónával!
amúgy ez nem olyan sok, hogy rosszul kellene magad érezni tőle, gondolom koplalókúrán vagy, ugye?
2/4 anonim válasza:
Menta tea,minden nélkül.
Az jó rá.
3/4 A kérdező kommentje:
Koszonom!:) van itthon valami emesztessegito (dipankrin). Az segithet? Amugy tenyleg nem olyan sok ense tudom, hogy mi a baj..talan az, hogy nem szoktan sokat enni. De nem fogyozok meg semmi csak ilyen vagyok. Meg a sok edesseg utan mar nem esett jol meg az edesseg.. Mar csak a hasam faj. Lekopogom... Annyira utalok hanyni, hogy az nemigaz...csak ezert vagyok igy bepanikolva.
2013. okt. 6. 14:47
4/4 A kérdező kommentje:
Szensavas vizet iszogatok (a szodabikarbonast le se tudom nyelni..kegyetlen rossz) meg vettem be dipankrint kicsit mozogtam es talan mar tulelem:)
2013. okt. 6. 15:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!