Mivel kéne kiegészítenem az étrendem, hogy ne töredezzenek le/be a körmeim?
Figyelt kérdés
Kollégiumban lakó egyetemista vagyok, szóval sem drága ételkiegészítőkre, se anyu mindenre kiterjedő főztjére nem telik sajnos. Eszek, amikor és amit tudok. Az utóbbi időben viszont kezdett nagyon csúnyán töredezni a körmöm, beszakadozik, ezért gondolom, hogy valami kimarad. Mi az, ami ezt a folyamatot (aránylag természetes eszközökkel, és nem túl drágán) visszafordítja/megállítja?
előre is köszönöm a segítséget!
2013. okt. 4. 15:21
1/1 anonim válasza:
Hát ez szopóroller, ugyanis a szénhidrátokat kéne drasztikusan lecsökkenteni, hogy helyreálljon az anyagcsere. S mint tudjuk az elterjedt szénhidrátköretek az olcsók (krumpli, rizs, tészta) Ez mellett értelmes mennyiségű jófajta hús sem ártana, ami nem feldolgozott. S hát ez is drága. Sajnos nem nagyon tudok úgy javasolni bármilyen kiegészítőt, miközben én már megoldottam ezt azok nélkül. Nem lenne hiteles, és hát nem is ismerem őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!