Ahhoz hogy a bőröm szép legyen és ne töredezzenek lemezre a körmeim (nem tud semmit megnőni rögtön szétválik) milyen vitamint kell szednem?
Figyelt kérdés
2013. máj. 19. 22:11
1/4 anonim válasza:
rengeteg félét. A legjobb az lenne, ha elkezdeni egészségesen étkezni, rengeteg gyümölcsöt és zöldséget enni, így pótolnád az összes vitamint és egészséges(ebb) lenne a bőröd, hajad, körmös is. Nekem is törtek a körmeim, mindent kipróbáltam, de az egészséges étkezés következtében kezdtek egyszer csak egyre erősebbek lenni, már nem is törik, pedig reménytelen volt, bármihez értem rétegekben lejött. A vitaminokra googleban rátudsz keresni .
2/4 anonim válasza:
Ami nekem erre bevált az a Das Gesunde Plus Haar Vital kapszula. DM-ben lehet kapni, akciósan 700 Ft. 60 db kapszula van benne, napi 1-et kell belőle bevenni. Olyan vitaminok, nyomelemek találhatóak benne, amelyek hasznosak a haj, bőr és köröm számára. Tapasztalatból mondom, hogy ár-érték arányban szerintem a legjobb termék. Keress rá krémmánián, rengeteg pozitív véleményt olvashatsz vele kapcsolatban.
4/4 anonim válasza:
Nekem is a dm-es Haar Vital vált be körömre és hajra. Az teljes ára 999 Ft.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!