Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Aki szép az rögtön r*banc is?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki szép az rögtön r*banc is?

Figyelt kérdés

Már többször hallottam ezt..de nők mondták.Például ha itt a gyakorin egy pasi leírja hogy szép barátnőt szeretne,akkor jönnek a dühtől fröcsögő kommentek,hogy "persze nektek csak a r*bancok kellenek"..

Mi ez a durva általánosítás? Komolyan csakis a duci,csúnyácska lányok lehetnek okosak és normálisak,aki pedig szép és igényes,az már rögtön ostoba r*banc? És miért kéne olyannal járni,aki külsőre nem fog meg? Erre a lányok se képesek..

2012. dec. 23. 14:16
 1/9 anonim ***** válasza:
Sokan kihasználják a szépségüket és ennek fejében bunkóznak az olyanokkal, akiknek a sors nem adott természetes szépséget! a r*banckodást nem a szépséggel lehet kiérdemelni, hanem a cselekedettel, ha valaki okot ad rá!
2012. dec. 23. 14:18
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Akik ezt mondják általában baromi rondák, és csak simán irigykednek mindenkire aki jobban néz ki náluk.

Egy szép nő is lehet okos. Bár az tény, hogy az okos nő nem a smink alá temetkezik, a szépsége belülről fakad.

2012. dec. 23. 14:18
 3/9 A kérdező kommentje:
Szerintem is #2.
2012. dec. 23. 14:19
 4/9 anonim ***** válasza:

Ez hülyeség.

Nem kell általánosítani, lehet még szép és rendes lányokat találni, nekem sikerült.

2012. dec. 23. 14:19
 5/9 anonim ***** válasza:
általánosítás! mindenki a saját tapasztalataiból táplálkozik és von le következtetéseket. én csak olyan csinos lányokat ismerek akik 20 évesen 40 éves családos emberrel kú*rnak, vagy divatmajmokkal akik nagyon el vannak eresztve, de mindegyikben közös, hogy nagyon gazdagok és abból előszeretettel költenek is a "szeretőjükre". ez okból kifolyólag meglepő lenne ha azt gondolnám, hogy a szép lányok aztán hű de tisztességesek... persze mindenki azt csinál amit akar, én pedig azt gondolok amit akarok...
2012. dec. 23. 14:24
 6/9 fospuska ***** válasza:

nagy általánosságban a szép nők tisztában vannak vele,hogy nem csak egy pattanásos bkv-huszárt tudnak besöpörni,hanem számtalan,egzisztenciálisan rendben levő palit tudnak megfogni,aki ugyanolyan "igazi" tud lenni. innentől kezdve lehet ribancozni. de célravezetőbb megerősödni-nem csak anyagilag,mindenféle téren-és férfinak látszani. szerencsére a szép lányok nagy többségének sem csak a lóvé számít,persze filléres gondjaid ne legyenek. egy férfi a maga szintjén uralja az életét (és vannak tervei az előbbre jutáshoz) és igazából ez az,ami számít. légy férfi apám, akkor jut neked is szép nő azok közül,akik nem csak a pénzre hajtanak.

a köpködő csajoknak meg az a bajuk,hogy ők maguk rondák,vagy annak érzik magukat,esetleg egy szebb csaj elhappolta álmaik paliját. azokkal nem kell foglalkozni.

2012. dec. 23. 14:25
 7/9 anonim ***** válasza:
A lányok azt nevezik ribancnak, aki sikeresebb a pasiknál, mint ők. Külső alapján válogatni pedig szerintük csak nekik van joguk, a fiúknak nincs :)
2012. dec. 23. 14:31
 8/9 anonim ***** válasza:
Hát nekem csak a borkai petra szépségű lányok jönnek be
2012. dec. 23. 15:00
 9/9 anonim ***** válasza:
Vagy ők is azok lennének, ha megtehetnék.
2012. dec. 23. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!