Mit jelent ha olajban sütött kolbász +mustár, kenyér evése után elkezd szinte azonnal égni a gyomrom és alig tudom enni, ha abba hagyom akkor nem sokkal utána el is múlik?
A zsíros olajos dolgokat amúgy sem bírom.
De jó ízűen megtudom enni.
Lehet a mustár?
Vagy az olaj,kolbász,mustár kombó egyszerre?
Pedig sok kenyeret eszek hozzá direkt.
A vicces az hogy így is kivan kímélve, mert most is csak azért ettem ilyet mert olyan helyen voltam, amúgy nem szoktam.
Egyébként nincs problémám a gyomrommal de az idősek brutál zsíros agyonsütött olajos kajáitól rám jön a rosszul lét ha csak meglátom hiába vagyok éhes.
Minden ami olajos azt nem bírom, ezt jelent valamit, utalhat valami betegségre?
Most ha rá gondolok már émelygek és ég a gyomrom :D
"A zsíros olajos dolgokat amúgy sem bírom. "
Miért? Nincsen epéd?
Gondolj már arra is, hogy a sok kenyérben lévő keményítőhöz és gluténhoz biztos hogy nem szokott a szervezeted. Miért van sok gyomorbeteg, mi okoz sokaknál refluxot, mi károsítja a bélfalat..? Igen, a kenyér keményítője, a kemény gluténja, glikoproteinjei.
Abból amit eszel a legkárosabb, kifejezetten problémás anyag az a kenyér. A mustár erős fűszer lehet, érezheted evés után.. ebben eltérünk. De próbáld zöldségekkel enni a húst, ne búzával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!