Ez sok egy napra? L/13
Figyelt kérdés
ennyit ettem ma:
- 3 kifli (sonkával, uborkával)
- fél virsli
- töltelék leves
- zabkása (kis adag)
- 2 süti (picike)
2013. szept. 18. 19:34
1/4 anonim válasza:
Igen, ha minden nap ennyit eszel egy hónap alatt akár 2kg-mot is hízhatsz. Kevesebbet kéne enned.
2/4 anonim 

válasza:

Nem sok szerintem. De ha esetleg fogyózni akarsz, akkor növeld a leves és a zabkása adagját, és felejts el a sütit és a sonkát (habár ha hajszálvékony az a sonka, akkor talán nem nagy gond). Kenyeret minél kevesebbet egyél, és igyál sok cukor - és édesítőszer mentes folyadékot!
3/4 anonim 

válasza:

Aha jó... akkor kezdjük elölről. 13 ÉVES!!!!!!!!!!!!!!! Miféle fogyókúra meg hízni fogsz meg egyebek emberek??? Amit leírtál tökéletes adag, sőt talán még kevés is. Nőnek a tinik ilyenkor mint a gomba, 13 évesen egy fél lovat megettem naponta és most, 22 évesen egy deka felesleg nincs rajtam. Egyetlen egy dolgot fogadj meg, annyit egyél amennyi jólesik. Ha éhes vagy, egyél nyugodtan és ha süti esik jól, akkor jöhet a süti is, kell a cukor a tanuláshoz, a kiflivel sincsen az ég egy világon semmi baj. Egy esetben vonom vissza ezt a kommentet, ha elhízott vagy, bár őszintén szólva ilyen idős korban még az sem egy nagy érvágás, majd amikor nőiesedsz, eltűnnek a plusz kilok. Ja és persze sport... alap.
4/4 Lienah 

válasza:

A 3. hozzászólóval értek egyet!!!
Kedves kérdező: Csak így tovább, van benne leves, zöldség, hús, finomított pékáru, rost.... a süti meg a cukor miatt kell (nyilván nem eszel meg egy 16szeletes tortát....)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!