Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Ennyi kaja soknak szamit egy...

Ennyi kaja soknak szamit egy napra?

Figyelt kérdés

2-3 db saslik ketcsuppal, Par cikk abarolt szalonna (4-5 kisseb falat) fel szelet kenyerrel, par falat sult krumpli, 2 gomb gyumolcsos fagyi, 2 alma, rengeteg folyadek (tiszta viz es asvany viz)

Nem reg vitamint szedtem es azota is szinte allandoan ehes vagyok, meg ha erzem hogy tele a gyomrrom akkor is ennem kell valamit(e miatt meg is hiztam), probalok nem zabalni annyit igy ha ehes vagyok akkor meg eszek egy almat es sok vizet iszok

2013. jún. 20. 20:47
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem sok,viszont a helyesírásod katasztrófa!
2013. jún. 20. 21:03
 2/4 Szintiszoli123 ***** válasza:
Mi baj van a helyesírásával? VAgy ez poén volt?
2013. jún. 21. 07:37
 3/4 anonim ***** válasza:
Mi a baj?A teljesség igénye nélkül,és az ékezeteket nem számolva,mert gondolom telefonról írt:ketcsup-ketchup, kisseb-kisebb , nem rég-nemrég, gyomrrom-gyomrom, meg eszek-megeszek. És akkor az írásjelekről még nem is beszéltünk.
2013. jún. 21. 11:08
 4/4 A kérdező kommentje:

nem a helyes irasommal kapcsolatban tettem fel ezt a kerdest! Amugy koszonom a kis eloadast, a jovoben igyekszem javitani az irasomon.

U.I. nem szeretek gepen ekezetekkel irni!

2013. jún. 21. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!