Már lassan 2 hónapja szenvedek a gyomorégéssel, savlekötöt, savcsökkentőt szedek, de 1-2 napra hat aztán kezdődik előről. Diétát betartom már gyomortükrözésen is voltam. Tippeket szeretnék kinek milyen gyógyszer vált be?
Milyen diétát tartasz? Semmi kávé, kevés cukros étel ital, semmi szénsavas, sok zöldség?
Táplálékallergiától is lehet, nem ártana megnézetni.
Én is szenvedek néha tőle, de a gluténmentes diéta sokat javított a helyzeten. (Mondjuk én mellé még állandó hasmenéssel is vergődtem, na ez viszont teljesen megszűnt!)
Akkor romlik vissza a savam egy kicsit mikor sok édességet eszek ünnepeken. Azt nem szabadna...
Egyéb iránt a Salvus kúrát ajánlom. A Quamatel ideig óráig hat, de aztán nem.
Az almaecet/mézet nem, csak a sima almaecetet próbáltam, de az nem jött be.
Magában a mézre mondják, hogy savcsökkentő, és ha belegondolok, mikor régen minden reggel mézes kenyeret fogyasztottam akkor jobb volt a helyzet. Este viszont már nem ehetek ilyesmit, mert én meg hízásra hajlamos vagyok. Ami még jó lehet az a kefír lefekvés előtt.
Ha ennyire rossz a helyzet, hogy már fogysz tőle, akkor mindenképpen próbálj meg ételallergia tesztet csináltatni. A stresszt is kerülni kell, de ezt is biztos tudod.
A Salvus tényleg elég rossz ízű, de meg lehet szokni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!