Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mennyire tekinthető "normális"...

Mennyire tekinthető "normális" (=nem kevés, nem sok) adagnak az az étel, amit az ebédszállító cégek (Interfood, Cityfood, Teletál stb. ) kiszállítanak?

Figyelt kérdés

Nem éttermek házhozszállítására gondolok, hanem kimondottan azokra, amelyek napi ebédet visznek ki. Van náluk normál és kis adag, menü (normál leves, normál főétel) és kis menü (kis leves, kis főétel).

Egy felnőtt nőnek és férfinak mennyire megfelelő mennyiségek ezek?

2013. szept. 13. 14:12
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Mindegyiknél más. És minden embernek más, hogy mennyit eszik. ;) A teletálnál szerintem nagy adagok vannak, én sosem tudtam végigenni. Az egészségkonyhánál szerintem aránylag kicsik az adagok (nekem pont ez volt elég).
2013. szept. 13. 16:25
 2/3 A kérdező kommentje:

Mivel privit is kaptam, amit köszönöm, de nem kérek, mert nyilvános oldal nyilvános kérdéssel, pontosítanám a kérdést. ÁTLAGOS férfinak és nőnek mennyire felelnek meg a mennyiségek. Értem én, hogy függ a testsúlytól, az étvágytól meg a mozgástól, DE az ételszállítók nem különböztetik meg az embereket eszerint.

Pusztán arra lennék kíváncsi, hogy aki rendel, az hogy gondolja: sok/kevés/pont jó stb.

Köszönöm a válaszokat.

2013. szept. 13. 17:08
 3/3 anonim ***** válasza:
A Teletál akkora főételt ad 2E alatt, hogy 2 napra jó nekem. :-) Vékony fickó vagyok.
2023. szept. 13. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.