Mi egy normális napi étkezés?
Nemrégiben sikerült elérnem a célomat, jelentős súlyfeleslegtől szabadultam meg. Viszont már egy jó ideje minden reggel, süteményt és pogácsát reggelizem(van,h nem is keveset), az ebéd általában tészta, liszt, krumpli mentem és nem túl sok, estefelé pedig sonka, most nyáron dinnye.
Tudom,h ez nem normális és szeretnék változtatni, mivel biztos nincs jó hatással a mindennapos cukor.
Testmozgás az megvan ugyanúgy, ahogy fogyásnál. Félek a visszahízástól, szeretnék egy egészséges étrendet, amivel nem is hízom vissza.
Előre is köszi a válaszokat!
Azt nem tudom, mi egy normális napi étkezés, de hogy mitől nem hízol vissza, arra van egy két tippem.
A napi bevitelt oldd meg 5 étkezéssel, stabilabban tarja a vércukrot (erről sokan vitatkoznának velem, én meg velük :))
Egyél minél kevesebb egyszerű CH-t, azt is inkább reggel vagy délelőtt (edzés előtt is lehet).
Egyél elég fehérjét (min. 1 gramm per testsúlykilogramm, de ez tényleg a minimum; 2 grammnál viszont nem kell több)
Estére kevés CH.
Mértékkel a telített zsírokkal.
De a lényeg, ne vigyél be több kalóriát, mint amennyit elégetsz, és akkor nem fogysz visszahízni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!