Milyen tippeket tudnátok adni, milyen egészséges ételeket lehetne tízóraira, néha ebédre is vinni suliba (amikor 8-9 órám van)?
Az sem baj, ha kicsit főzőcskézni kell, akkor azt előző este megcsinálnám. Szeretnék egészségesen táplálkozni, egy kicsit le is adni, és reggelente mindig ott állok a konyhában és töröm a fejem, h mit is vihetnék. Mert ha nem viszek vmi jót, tuti elcsábulok a büfénél és megveszek valami péksütit vagy fehér lisztes dolgot, amiket pedig igyekszem kerülni..
Szóval miket ajánlanátok? Egészségesen táplálkozók, esetleg fogyózók, ti mit visztek magatokkal amikor mondjuk reggel 8-tól délután 3-4-ig arra vagytok utalva, amit magatokkal vittetek (mármint kaja téren)? Recepteket és mindenféle tippet várok! :)
A péksüti és a lisztes dolgok sem egészségtelenek, ha nem csak azt eszed.
Süss ki pl. tarját, és tedd két szelet kenyér közé, mellé egyél paprikát, paradicsomot, vagy uborkát. De tehetsz a kenyér közé tojásrántottát is.
én igaz nem suliba, hanem már dolgozni járok, általában csirkemell rizs zöldségkörettel, de szoktam zabkását, azt ízesítheted akármivel, én mézzel és fahéjjal szeretem de sokan tesznek bele gyümölcsdarabkákat...
mostanában rákaptam erre a receptre most ez a kedvenc kajám:
de tulajdonképpen ehetsz bármit, a lényeg, hogy ezekből építkezz ha fogyni akarsz:
sovány hús, túró, zöldség, hal, rizs, zab, tojás, stb
itt egy étrend leírás én ez alapján dobtam le 35kg-ot az elmúlt 9 hónapban 0 éhezéssel, sőt mindig jól vagyok lakva:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!