Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Az egészséges rendelésre...

Az egészséges rendelésre mikor szokták vinni a babákat, az oltások kivételével?

Figyelt kérdés
2009. aug. 27. 09:09
 1/5 anonim ***** válasza:
0%

Egészséges rendelés? Nem értem a kérdésedet.

Én be nem vittem a rendelőbe a gyerekeimet, ki tud jönni a doki. Szerintem sokkal egyszerűbb, nálunk még a vért is otthon vette le.

2009. aug. 27. 09:23
 2/5 anonim ***** válasza:
70%
Tanácsadásra -egészséges rendelés- amíg picik voltak havonta,aztán fél évente,aztán évente,aztán ha valamit akartam,vagy ha kellett-pl 5 éves státusz.
2009. aug. 27. 09:26
 3/5 A kérdező kommentje:
Mit jelent az, hogy amíg picik voltak? Ez relatív, mert egy 5 éves gyerek is lehet pici. Miért vitted havonta? A súlyát és a hosszát, mi is megtudjuk mérni itthon.
2009. aug. 27. 10:27
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez minden településen máshogy működik. Szerintem a védőnőtök pontosabb felvilágosítást tud ezzel kapcsolatban adni.
2009. aug. 27. 10:41
 5/5 anonim ***** válasza:

9.26 vagyok.1 éves korukig havonta mentünk,mert így az orvos meg tudta nézni őket-nálunk a védőnővel közösen tartotta a tanácsadást-,látta a fejlődésüket,mozgásfejlődés,stb...Nagyon ritkán betegek,szinte csak a tanácsadáson láttuk az orvost,így "kontroll" alatt voltak,biztos ami biztos.1-3 éves korig félévente elvittem őket,akkor is megnézte őket az orvos,megbeszéltük hogyan fejlődnek,mozgás,beszéd egyebek,ha kellett valami felírta.Azóta évente egyszer,általában a születésnapok körül megyünk,megnézi őket.

Ehhez persze az is hozzátartozik,h az orvosunk homeopata gyerekorvos,nagyon sok hasznos természetgyógyász tanáccsal,úgyh pl amikor oviba mentek,immunerősítőt írt,amikor úgy éreztem a lányaim túl vékonyak,megnyugtatott,a fiam enyhe ekcémáját is ellenőrizni szokta ilyenkor,és a legenyhébb-gyógyszertári hidratáló testápoló-szerrel tartjuk karban,tehát nekem valóban hasznosak ezek a tanácsadások.A súly és hosszmérés csak kiegészítés,ha már úgyis ott vagyunk.:)

2009. aug. 27. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!