Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Halálra ettem magam. Mit tegyek?

Halálra ettem magam. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Bezabáltam anyám marhapörköltjéből 3 tányérral meg ettem 4 tányér madártejet. Most meg olyan hányingerem van, hogy a gondolattól is rosszul vagyok meg a gyomrom is fáj. Mit csináljak? :s
2013. szept. 7. 15:58
 1/7 anonim ***** válasza:
most kb 24 órán át ne egyél.
2013. szept. 7. 16:03
 2/7 anonim válasza:
Énis így vagyok csak én azért mert nem ízlett a kaja..és csak minimálisat ettem,de utána órákig rosszul voltam :/ szerintem igyál egy kis almaecetes vizet,az nekem szokott segíteni,vagy csak próbálj meg ne gondolni a kajára
2013. szept. 7. 16:04
 3/7 anonim ***** válasza:
A drága madártejet ki ne hányd mert többet nem csinálok neked
2013. szept. 7. 16:04
 4/7 kicca válasza:
Vegyél be egy Renit vagy egy kevés kanál szodabikarbonat vízzel. Fel óra múlva jobb lesz
2013. szept. 7. 16:07
 5/7 anonim ***** válasza:
Ecetes víz bele 1tk.szódabikarbóna,kavard meg és míg habzik igyad igyad igyad!!!Kellemetlen de úgy megbüfögtet és rendbe tesz,h.nagyon.Esetleg dipankrint tudsz bevenni 2db.ot.Nekem ez a kombo fél óra alatt minden panaszom megszünteti!
2013. szept. 7. 16:10
 6/7 anonim ***** válasza:

Pár típp:

-Salvus gyógyvíz (Gyógyszertárakban, élelmiszerboltokban kapható)

-Ne egyél sokat egyszerre :)

-Kevés víz sokszor az este folyamán (1-2 dl)

2013. szept. 7. 16:23
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm :*
2013. szept. 7. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!