Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Sokat ettem ma, vagy ez belefér?

Sokat ettem ma, vagy ez belefér?

Figyelt kérdés

Igazából nehezen tudom behatárolni, hogy mi az ami sok evés szempontjából és mi az ami nem. ha rossz kategóriába írtam, akkor elnézést.

Szóval ma eddig ettem egy kiflit medvesajttal, 3 barackot, ebédre citromlevest + halat 2 krokettel. Enni fogok még egy madártejet, és ha vacsira éhes vagyok kiflit medvesajttal. Ez elég egy napi táplálkozásnak, vagy ez soknak számít?

2013. aug. 14. 13:20
 1/2 anonim ***** válasza:
szerintem nem sok.
2013. aug. 14. 13:23
 2/2 TwiceAsNice válasza:
Számít az is, hogy hány éves vagy, nemed és fizikai aktivitásod, jelenlegi súlyod, ill. hogy fogyás vagy testsúlytartás a cél. Ezektől függetlenül én azt mondanám, hogy még nyugodtan megehetsz vacsorára a medvesajtos kifli mellé egy teát vagy kakaót is...egyáltalán nem számít soknak. Többet ártasz magadnak, ha kevesebbet eszel a kelleténél, mintha egy kicsivel többet (azt amúgy is le tudod dolgozni).
2013. aug. 18. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!