Mit tegyek? Egesz nap nem ettem es rosszul vagyok.
Figyelt kérdés
Sajnos igy alakult, hogy delbe ettem utoljara es nagyon megeheztem, de nem volt nalam etel es nem tudtam enni. Rosszul is voltam, gondolom leesett a vercukorszintem. Mar lassan egy oraja ettem, de meg mindig nagyon faj a fejem, szedulok. Ettem cukrot, csokit mindent, de meg mindig nem vagyok jobban. Mit tegyek? Nagyon felek.2013. aug. 25. 18:36
1/5 anonim válasza:
Ha egészséges vagy, nem lesz bajod. De azért ne csak cukrot egyél, a sok megárthat. Fontosabb a fehérje- és zsírbevitel.
2/5 anonim válasza:
ha nem eszek huzamosabb ideig velem is ezvan,hiába eszek egyszer.. feküdj le aludd ki magad,holnap egyél többet,ennyi az egész,nem lesz bajod.
3/5 A kérdező kommentje:
Hat panikbeteg vagyok, es mivel most megijedtem ezert lehet, hogy ettol meg rosszabb. De mar ettem hust meg krumplit is es mivel attol nem lett jobb ezert ettem csokit meg cukrot.
2013. aug. 25. 18:43
4/5 anonim válasza:
ó akkor biztos azért mert 'ráparáztál'.. semmi baj nincsen,nyugodj meg. mély levegő,tudod:) zuhanyozz le jó meleg vízbe,feküdj le pihengess tvzgess aludj.. holnap pedig reggeli,ebéd vacsi,tudod!:) semmi baj nem lesz
5/5 anonim válasza:
van benned némi pánik-hajlam, az tény : http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__altalanos-kozerzet__..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!