Kaja nélkül érdemes gyúrni?

És mit eszel egész hónapban?
Nem tudnál vhonnan kaját szerezni?
Állj be ilyen ingyen étel osztódásokra.
Én amikor nagyon sz.arban voltam, elmentem pékségekbe esténként, h nem kaphatnék e esetleg egy kis maradékot. És bejött! Napi 2-3kg kenyér, pár zsemle, kifli, 1-1 kakaós csiga, túrós táska mindig maradt.
Menzákon szét lehet nézni, ott sok gyerek nem szokta megenni a főzelékeket, tuti h marad, nem tudják úgy kiszámolni, hogy csontra elfogyjon.
Utak mentén gesztenye, dió, alma, körte.
Sok sikert!
szerencsére vannak szüleim ha nem lenének .... szal abból eszek ami van és adogatom el a cuccaimat amit vettem amikor dolgoztam de nem ez a megoldás hogy nem marad semmim mert idő után minden elfogy se cucc se pénz se étel gyümölcsfákat hanyagolom hiszen vannak fáink szerencsére rengeteg gyümölcs fánk van minden télen teszünk is el befőtöt stb de akk is kevés ezen a menzán gondolkoztam hogy fogok suliba járni havi 7-8 ezerért jó lenne ha adnának valamit napi szinten leves + valami főt kaja de legjobb lenne valami munka végre nem akarok én semmit ingyen szégyelem is magam munka kéne de nagyon a vicc az hogy szakmám is van és nem önpolírozásként de sokszor magamon meglepődök milyen jól dolgozok általában mindig előre is léptetnek a helyeken ha valahol kapok állást persze én nem kérem csak a fönökség észreveszi hogy akarok és tudok a baj az hogy mindenhol nincs elég megrendelés rengeteg melóhely ahol lakok és közeli városokban is folyamatosan szűnik meg néha magamon meglepődtem milyen ügyes vagyok stb de télleg a baj az hogy a felső vezetőség és maga az emberek állandóan a hülyéket és a bénákat veszik valamilyen módon fogva ami számomra érthetetlen előre és emelik ki stb érdekes emberek ezek a hr-esek szakmám is van gondolkodom hogy leteszem a diplomát bár fogggalmam sincs mit érnék el vele ha amúgy sincs semmi munkalehetőség nem tom érdemes lenne haverokat is mind ismertség által vették fel
1 szerűen dolgozni szeretnék Orbán nem ezt ígérte ...
mind 1 azért köszönöm a válaszod és hogy valamilyen módon próbáltál segíteni tényleg jól esik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!