Hogyan hízzak másfél hét alatt 5 kilót? SÜRGŐS!
Hamarosan suli, én pedig nagyon vékony vagyok. A suliban mindig bántanak hogy milyen vékony vagyok, úgyhogy eldöntöttem hogy legalább 5 kilót felhízok a suliig.. Eszek, eszek, de nehezen megy. Segítsetek már, mit egyek, mennyit??
15/L
Ajánlom a különböző gabonapelyheket, azoktól csúnyán lehet hízni. Késő este/ éjszaka is egyél, az jobban lerakódik. Kenyeret is egyél sokat.
Egyébként annyira örülnék, ha nekem kéne híznom :D
Bocsánat, elírtam, 13 vagyok.:)
Egyébként engem is aggaszt, zavar, és nem mások miatt akarok hízni.
Én nem mondanám, hogy túl vékony lennél. Jól van ez így. Egyébként meg eléggé fiatal vagy még, lehet várni kéne azzal a hízókúrával . Később még változhatnak a tested reakciói az étkezésekre. Sok lány fiatalon még szép vékony, aztán valamiért elkezdnek hízni. Nehogy később gond legyen ebből.
De szerintem teljesen rendben vagy, abból ami látszik belőled most, azt mondom szép nő leszel, de ha nem tetszel magadnak nincs mit tenni, de azért csak óvatosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!